Pas tien dagen op Netflix en nu al bekroond tot een van de meest geliefde rom-coms van Netflix: To All The Boys I’ve Loved Before. En voor iedereen die bekend is met het boek is nu de vraag ontstaan: komt er een vervolg? De aftiteling van de film zou zomaar een hint zijn dat er inderdaad een vervolg aan zit te komen.

vervolg to all the boys FEM FEM

In de aftiteling van de film zien we namelijk plotseling nog een jongen opduiken die een liefdesbrief van Lara Jean heeft ontvangen. John Ambrose McClaren is de jongen in kwestie en iedereen die alle drie de boeken over Lara Jean hebben gelezen weten dat in het tweede boek, P.S. I Still Love You, John een belangrijke rol speelt. Netflix zelf heeft nog niet aangegeven of er wel of niet een vervolg aan gaat komen maar na het succes van deel 1 zouden ze gek zijn om het niet te doen.

To All The Boys I’ve Loved Before

Voor iedereen die die film nog niet heeft gezien, het verhaal draait allemaal om de liefdesbrieven die Lara Jean heeft geschreven voor jongens die ze ooit leuk vond. Het was alleen nooit de bedoeling dat die brieven bij de jongens terecht zouden komen maar toch gebeurt het…

Netflix gaat binnenkort trouwens enorm veel hitseries verwijderen van hun streamingdienst. Zorg dat je vóór 7 september dus nog geniet van onder andere New Girl en Modern Family.