Na járen is het eindelijk bevestigt: auteur Cecelia Ahern heeft een vervolg geschreven voor het romantische boek P.S. I Love You en het heet Postscript.

vervolg PS I Love You FEM FEM

Voor iedereen die het boek óf film nog nooit heeft gezien: P.S. I Love You is het verhaal van het echtpaar Holly en Gerry. Gerry komt te overlijden door de gevolgen van kanker maar laat 10 enveloppen achter voor zijn vrouw waarvan ze er één per maand opent. De brieven die ze ontvangt zijn bedoelt om haar te helpen met het verwerken van haar verdriet en eindigen allemaal telkens met ‘P.S. I love you.’

Een vervolg

Het boek was gepubliceerd in 2004 en al snel stond het bijna wereldwijd op de bestseller lijst waardoor het al snel werd verfilmd met Hilary Swank en Gerard Butler in 2007. En nu, vijftien jaar na de release van het boek komt auteur Cecelia Ahern met het nieuws dat het vervolg Postscript heeft geschreven. Dit deelde ze via Twitter:

vervolg PS I love you 1 FEM FEM

Het is dus de bedoeling dat het 19 september eerst in Engeland en Ierland wordt uitgebracht dus kort daarna kunnen we het ook in Nederland verwachten. Kortom, wij kunnen niet wachten voor deze tranentrekker. En tot die tijd gaan we gewoon opnieuw op de bank neerploffen en de film kijken: