Dat Victoria Beckham een super strak lichaam heeft is geen nieuws. Maar tot op heden was het voor ons nog een vraag waar ze haar figuur aan te danken heeft. Komt het door goede genen of werkt de Britse modeontwerpster hier gewoon mega hard voor? Volgens haar man David Beckham is het laatste het geval: Victoria Beckham heeft namelijk een heel extreem dieet.

Dit is het extreme dieet van Victoria Beckham

Voor Victoria geldt; geen brood, boter en olie. In tegenstelling tot haar man David Beckham, die een echte Bourgondiër is, eet Victoria iedere avond hetzelfde. Uhm, what? Victoria zou iedere avond enkel gegrilde vis en gestoomde groenten eten. Heel zelden eet ze iets anders.

David over het dieet van Victoria

David Beckham is een echte Bourgondiër en is dan ook dol op carbs en boter; iets wat Victoria nooit zou eten. Eén keer kwam het voor dat Victoria iets van David’s bord at, ze was toen zwanger van haar dochter Harper. David kan zich helaas niet helemaal meer herinneren welk gerecht het was, maar hij vond het ge-wel-dig. Helaas voor David was dat wel de laatste keer dat ze dit deed. Sindsdien heeft ze nooit meer iets van zijn bord gesnoept.

‘Clean diet’

In de River Cafe-podcast, waar Victoria en David regelmatig te gast zijn, vertelt Victoria over haar dieet. Ze zegt dat ze van een ‘clean dieet’ heeft; wat betekent dat ze veel verse groenten, veel vis en geen zuivel eet. Nada. Haar man David is hier wat minder blij mee, koken is namelijk één van zijn grootste passies. Voor zijn vrouw Victoria hoeft hij zich niet uit te sloven in de keuken, simpele bereiding heeft haar voorkeur. Zo houdt ze niet van olie, boter of sauzen. Een beetje alles wat lekker is dus. De ex-Spice girl geeft dan ook toe dat ze een nachtmerrie voor restaurants is. Zelfs haar balsamico dressing wilt ze zelf doseren.

Lees ook: Alles wat topmodel Doutzen Kroes eet op een dag