Goed nieuws voor de twee knappe dames uit Love Island: ze hebben een rol in een film weten te bemachtigen! Victoria en Lisa maken hun acteerdebuut, en gaan in de film F*ck de Liefde 2 spelen.

Love Island

Je kunt Lisa en Victoria kennen uit het realitydatingprogramma Love Island. Lisa was destijds in een koppel met Thijs en Vic was het hele avontuur samen met Ziggy. De relatie zette zich voort terug in Nederland, maar een tijdje later gingen de twee toch uit elkaar. Ahhh! De twee dames zijn inmiddels beste vriendinnen en woonde zelfs samen in Amsterdam.

Ergens verbaast het ons niets dat de dames kunnen acteren. Het programma Love Island was namelijk één grote show. Toch zullen ze nu wat *serieuzer* moeten zijn. In een film spelen is namelijk niet niks.

Acteerdebuut

De vriendinnen werden deze week naar Ibiza gevlogen voor twee dagen om in een scène te spelen met actrice Bettina Holwerda. Victoria vertelt dat het erg last minute was. Ze kregen namelijk de dag van tevoren de vraag of ze een gastrol wilde spelen. Victoria vertelt dat ze het heel leuk vond om te mogen acteren, maar dat het ook lastiger was dan ze dacht. Je tekst vergeten is namelijk echt een no go.

Pikate rol

De twee vriendinnen werden gecast voor een wel heel pikante rol: ze spelen namelijk prostituees. Lisa vertelt dat ze bij een auto moest staan en iemand moest overhalen om mee te gaan. Iets wat ze normaal nooit zou doen! Toch vond ze de ervaring erg leuk – ze had namelijk nog nooit op een filmset gestaan.

Lees ook: Omg! Raphaëlla van Love Island date met deze bekende voetballer