Victoria Vermeer is bekend geworden omdat ze zo’n 2 jaar geleden te vinden was in de afleveringen van Love Island. Samen met mannelijke deelnemer Ziggy verliet ze het programma. Na Love Island heeft zij zeker niet stilgezeten. Zo is zij dagelijks veel bezig met haar social media, YouTube en haar gezondheid.

Dit is wat Victoria Vermeer eet op een dag

Victoria is dagelijks druk bezig haar gezondheid. Zo sport ze regelmatig en is ze dagelijks bezig met gezonde voeding. Op haar social media kanalen zoals Instagram en Youtube kun je zien hoe zij bezig is met haar gezonde leefstijl. Maar wat eet Victoria op een dag als een fitte meid?

Ontbijt

Victoria is een persoon die zich niet zo bewust bezig houdt met haar ontbijt. Zo eet ze vaak pas wanneer ze echt honger heeft. Als Victoria rond een uur of 10 wakker wordt in de ochtend, eet ze pas om half 1 in de middag. Vaak begint ze dan de dag met wat fruit zoals een kiwi en wat bessen.

Youtube: Vic
Youtube: Vic

Verder vindt ze het belangrijk om haar immuunsysteem dagelijks een boost te geven. Hier neemt ze en gembershotje voor. Na het ontbijt gaat ze vaak sporten. Hier neemt Victoria een pre work-out voor. Als snack eindigt ze haar ontbijt met dunne maiswafels met paprikasmaak. Hoe Victoria deze omschrijft: “Smaken net als chips maar dan gezond!”

Lunch

Af en toe neemt Victoria wel is een wat minder gezonde lunch. Zo heeft zij deze keer een Unox worst op een broodje na een dag skiën. Fitgirl Victoria zou geen fitgirl zijn als ze dit natuurlijk zonder saus eet. Toch laat Victoria zien wat ze als gezonde lunch ook wel is eet. De avocado toast mocht natuurlijk niet vergeten worden! Lekker een toast met avocado, uit, zalm en ei eet ze het liefst iedere dag.

Youtube: Vic
Youtube: Vic

Snack

“Ik hou echt van snacks” geeft Victoria aan. De ene keer zijn dit net wat gezondere snacks dan de andere keer. Zo vindt ze het lekker om snoeptomaatjes te snacken om voldoende groente op een dag binnen te krijgen, maar kan zij ook heel goed genieten van chocolade pepernoten.

Avond

Dinner time! Iedereen heeft wel is een avondje geen zin om te koken en gaat dan liever bestellen. Sushi is dan echt de favoriet van Victoria. Naast bestellen kookt ze ook graag zelf en maakt ze de meest gezonde recepten. Zo probeert ze dit keer courgette spaghetti met verse pestosaus, kipfiletreepjes en nog wat snoeptomaatjes!

wat eet Victoria op een dag

Youtube: Vic

Sidenote

Deze gerechten zijn gebaseerd op onderstaande ‘what i eat in a day!’ uit 2020. Het kan dus zijn dat Victoria inmiddels weer veranderingen heeft aangebracht in haar voeding. Het is ook belangrijk om te weten dat je niet zomaar het voedingsschema van een ander moet overnemen. Gebruik dit als inspiratie. Blijf naar je eigen lichaam luisteren!