Na Tony Junior en Thomas van der Vlugt is het tijd voor een gloednieuwe man die op zoek gaat naar de liefde in De Bachelor. Enne, Videoland heeft ‘m blijkbaar al gevonden.

de bachelor
Bron: De Bachelor

Nieuw seizoen van De Bachelor

Die ontzettend ongemakkelijke rode loper, eindeloos veel dates en rozenceremonies: wij houden van het programma De BachelorSoms ontstaat er liefde, maar stiekem kijken we ook voor alle drama die zich rond het programma afspeelt. Zo zagen we bij Tony Junior behoorlijk wat verhitte discussies tijdens de reünieaflevering – iets waar wij als kijker stiekem van smulden.

Behalve juicy beelden, zien we natuurlijk niets liever dan de zoektocht naar ware liefde. Na de zoektocht van Sylvia Geersen in de vrouwelijke versie van het programma, gaan we nu het liefdespad van een man volgen. En Videoland heeft blijkbaar de man in kwestie al gekozen. “Lieve dames, we hebben de ideale man gevonden. Lief, leuk, grappig, aantrekkelijk, sexy en succesvol. Echt werkelijk waar, het hele pakket”, horen we presentatrice Monica Geuze in de nieuwste Instagram-post van Videoland zeggen. “Dus, ben je op zoek naar de man van je dromen? Meld je dan nu aan voor een nieuw seizoen van De Bachelor.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

Wie is de nieuwe Bachelor?

Over de naam van deze ‘o zo perfecte man’ wordt echter weinig gezegd. We zien een man achter Monica lopen, maar uit deze glimp kunnen we maar weinig opmaken. Gaan we dit seizoen een format à la Prince Charming krijgen, waarbij de deelnemers pas in het programma de man in kwestie te zien krijgen? Of zal Videoland steeds meer van deze geheimzinnige man in beeld gaan brengen?

Het is in ieder geval wél duidelijk dat Monica Geuze de rol van Bachelorette niet op zich gaat nemen. Eerder bracht Videoland namelijk een boodschap naar buiten, waardoor heel Nederland in de veronderstelling was dat zij de nieuwe Bachelorette zou zijn. Uiteindelijk bleek het slechts een aankondiging van het nieuwe seizoen en zal Monica alleen de presentatieklus op zich nemen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)