Je kan nauwelijks eten, hebt geen concentratie en leeft op een roze wolk: je bent verliefd! Lucky you, want dit o zo heerlijke gevoel is het beste dat je kan ervaren. Word jij snel verliefd? Dan kan dat wel eens aan je sterrenbeeld liggen.

sterrenbeelden verliefd

Snel verliefd worden

De één heeft tien dates nodig om eindelijk een beetje gevoel te ontwikkelen, terwijl de ander al na een knipoog op een roze wolk leeft. Ben jij een gevalletje snel-verliefd? Dan is dit blijkbaar niet vanwege je romantische mindset, maar omdat je een bepaald sterrenbeeld hebt. Wij zetten de sterrenbeelden die het snelst verliefd worden voor je op een rij.

Vissen (19 feb – 20 maart)

Tja, what else can we say. Vissen zijn het meest romantisch aangelegd. Na één ontmoeting met die o zo leuke man of vrouw, denkt een Vissen al aan huisje-boompje-beestje. Deze sterke gevoelens zijn leuk, maar kunnen ook gevaarlijk zijn. Je duikt namelijk al snel in een relatie en dat is heus niet altijd iets goeds. Loop niet te hard van stapel, Vissen.

Weegschaal (23 sep – 22 okt)

Weegschaal is een open boek en deelt graag met de buitenwereld dat hij of zij van iemand houdt. Weegschaal zit graag in een relatie en is vooral dáár zo gek op. Dus ja, niet gek op de persoon, maar op het hebben van een relatie. En je voelt ‘m al aankomen: dat kan soms ook verkeerd uitpakken.

Kreeft (21 jun – 22 jul)

Kreeft heeft een sensitief karakter en is vaak ready voor een serieuze relatie. Té snel té serieus willen is echter geen goed idee, want ook de Kreeft moet niet te hard van stapel lopen. Een verliefd gevoel kan je natuurlijk niet tegengaan, maar geef de ander de tijd om te leren kennen, voordat je je echt aan iemand bindt. Dit is zowel voor jezelf als je lover een betere aanpak.

Lees ook: Deze sterrenbeelden hebben een giga aantrekkingskracht