Attentie voor alle You-fans. Er komt weer een nieuw seizoen aanNa lang te wachten laat Netflix weten wanneer we het vierde seizoen kunnen verwachten. Spoiler: het duurt niet lang meer.

You serie Netflix
Bron: Netflix

You

Als je de serie You hebt gekeken, ben je nu vast iets meer op je hoede als een man ineens interesse in je toont. We don’t blame you. You gaat over de manager van een boekhandel, Joe Goldberg. Joe wordt verliefd op een blonde schrijfster, Guinevere Beck. In eerste instantie lijkt hij een hele lieve romantische man te zijn. Maar als je de serie blijft kijken, valt het je al gauw op dat hij eigenlijk een geobsedeerde stalker is.

En dit geobsedeerde gedoe houdt maar niet op. Ook in het tweede seizoen zoekt Joe een nieuw slachtoffer op. In bijna elk seizoen van de serie vallen er een heleboel doden. Meestal door Joe, maar in het tweede seizoen heeft zijn vriendin de smaak ook te pakken. In het derde seizoen houdt de liefde van de vriendin van Joe, Love, op en wordt ze vermoord door hem. Heel erg shocking. 

Nieuw seizoen

Vandaag maakte Netflix bekend dat seizoen vier van You binnenkort gelanceerd wordt. En om de fans nog blijer te maken, komen er twee delen. Het eerste deel is 9 februari op de streamingdienst te zien. Het tweede deel verschijnt op 9 maart.

Seizoen vier

In de nieuwe delen zie je dat Joe geen Joe meer heet, maar als Nick door het leven gaat. Joe ziet er in dit seizoen ook een beetje anders uit. Hij heeft zijn baard laten groeien, neemt een nieuwe identiteit aan en heeft weer een nieuw slachtoffer op het oog.

Dit keer stalkt hij bibliothecaresse Marianne. Om haar te vinden reist hij naar Parijs, terwijl Marianne denkt dat hij dood is. Wat de reactie van Marianne zal zijn wanneer hij Joe ziet, zijn wij benieuwd naar. Gelukkig gaan de maanden zo voorbij en kunnen we dan lekker bingewatchen tot we erbij neer vallen. Love it.