Na een dagje dansen op een festival blijft er vaak maar weinig over van je witte sneakers. Heb je geen zin om met een sopje en een borsteltje aan de slag te gaan, maar wil je wel dat je schoenen weer blinken? Dan hebben wij dé oplossing voor je.

Sneakers oppoetsen

Grote kans dat je altijd wel een paar witte sneakers in je schoenencollectie hebt. Niet alleen staan deze witte items goed bij elke outfit, het is vaak ook een comfortabele keuze. Dansen tot de zon opgaat? Dat kan op witte sneakers. Al moeten ze daarna vaak wel grondig gereinigd worden.

Dat reinigen van je schoenen is een vervelend klusje en gaat vaak gepaard met irritaties. Want A. je hebt geen zin om allerlei schoonmaakgerei erbij te pakken en B. je schoenen worden over het algemeen niet zo schoon als ze waren.

Handige tool

Gelukkig weet Philips dit vervelende klusje iets minder ingewikkeld te maken. Met de sneakerreiniger van Philips zijn jouw witte stappers in een handomdraai weer helemaal schoon.

Hoe je te werk gaat? Allereerst kies je de juiste borstel uit. Bij de reiniger komen namelijk drie verschillende borstels. Je hebt een spons, een zachte borstel en één hardere variant. Zo heb je, ongeacht het materiaal van je schoen, een borstel die geschikt is om je sneakers weer helemaal schoon te maken.

Maak de borstel allereerst nat met water en wat zeep. Zet de sneakerreiniger aan en borstel vervolgens je sneakers schoon. Dat proces van schoonmaken gaat sneller dan het licht, want het apparaat roteert namelijk 500 keer per minuut. Zo is jouw sneaker in no time weer als nieuw.

Geen hoge prijs

De sneakerreiniger van Philips is geschikt voor allerlei verschillende materialen zoals leer, suède en glad rubber. Let op: de harde borstel bij het apparaat is vooral geschikt voor de zolen van je schoen. Let er dus op dat je hier niet de suede onderdelen mee beschadigd.

Dit handige apparaatje is enorm handig mee te nemen en werkt op batterijen. Oftewel: je kan altijd en overal je witte stappers reinigen. Wij zijn hooked aan deze sneakerreiniger. Het apparaat kost €33,99 en is te koop op Bol.com.

Lees ook: Dit bedrijft verhuurt shirtloze mannen die komen schoonmaken