Terwijl het weer dit weekend qua temperatuur aardig oké is hebben we zo nu en dan met een buitje te maken. Daarom is het alsnog fijn om even lekker weg te dromen van verre reizen naar droomlocaties. Denk daarbij bijvoorbeeld aan Costa Rica, een land wat steeds meer in trek is en na het zien van deze foto’s vind je het vast ook niet erg om daar een aantal weken te vertoeven.

Paradijs op aarde

Villa Costa Rica is de naam en dit prachtige staaltje architectuur is gelegen in Santa Teresa. De villa is ontworpen door Studio Saxe die zich gespecialiseerd heeft in het ontwerpen van droomgebouwen. Door middel van het gebruik van beton en stalen frames hebben ze het geheel een moderne uitstraling gegeven midden in de natuur. Ook zijn er houten vloeren en palen overal in het complex te vinden en bestaat de villa uit meerdere compartimenten. De villa is ook ontworpen zodat alles van buiten- en binnen naar elkaar stroomt waardoor je vanuit je slaapkamer zo naar buiten stapt. Sla de schuifdeuren open en spring dan ook gelijk in het zwembad voor wat verkoeling en geniet optimaal van de ongerepte natuur.

Loft-Costa-Rica-FEM FEM-1 Loft-Costa-Rica-FEM FEM-2 Loft-Costa-Rica-FEM FEM-3 Loft-Costa-Rica-FEM FEM-4 Loft-Costa-Rica-FEM FEM-5

Zoek je nog meer reisinspiratie? Bekijk dan ook even deze boomhut in Zuid Afrika.