Heb je voor de zomer nog geen vakantieplannen en vind je het wel even lekker om er tussenuit te gaan? Snappen we helemaal, maar waarom naar de camping als je ook tot rust kan komen in de villa van Isola di Beau? Het is geen koopje, dus begin vast te sparen. Maarre, voor dat bedrag krijg je dan ook wel wat!

Bron: Isola di Beau

Isola di Beau

In Isola di Beau ontvangt Beau van Erven Dorens iedere week een tweetal BN’ers. Beau neemt zijn gasten mee op pad, met pittoreske dorpjes, hoge bergtoppen, groene heuvels en diepblauw water als decor. De ideale setting voor boeiende gesprekken en veel humor. En dat allemaal op het prachtige Italiaanse eiland Sardinië.

Wekelijks kunnen wij vanuit de bank van het prachtige uitzicht genieten, maar je kan er ook gewoon naartoe! Jij kunt namelijk ook genieten van het establishment. Even om het duidelijk te maken: het is niet goedkoop. Begin dus nu alvast met sparen en wellicht kan je volgend jaar gaan, of het jaar daarop…

Villa Volpe

Als je wekelijks Isola di Beau kijkt, dan weet je inmiddels wel dat het een gigantische villa is. Villa Volpe is echt van alle gemakken voorzien en heeft zelfs een privé-toegang naar een wit zandstrand. Ruimte en privacy heb je sowieso, want je kunt er met twaalf tot veertien mensen in slapen. Plek zat dus.

Naast alle inbegrepen voorzieningen zoals WiFi, satelliettelevisie, parkeerplaatsen voor zes auto’s en een prachtig zwembad, zijn er ook nog opties om bij te boeken. Denk aan een chef en een butler, maar ook een privévliegtuig en masseurs zijn mogelijk. “Bijna alles wat je maar kunt wensen”, belooft de verhuurder.

Bron: Esmeralda Luxury Villas
Bron: Esmeralda Luxury Villas

Effe sparen

Je kan je voorstellen dat het dus geen koopje is, als je dit allemaal al leest. Een weekje in de villa kost je namelijk al gauw tussen de 21.000 en 40.000 euro. Nogmaals, geen goedkope vakantie dus. Hoewel het als heel veel geld klinkt, is het ook niet zo heel gek. Wat je er voor terug krijgt is namelijk super luxueus. Bekijk Esmeralda Luxury Villas voor meer foto’s.