Deze villa, gelegen in Mexico, is een plek waar we allemaal wel een nachtje zouden willen slapen. Of misschien wel langer. Deze privéwoning is van alle luxe voorzien en heeft bovendien een adembenemend uitzicht. Geef je ogen de kost en geniet van dit prachtige plaatje.

villa-femfem

Alle mogelijke voorzieningen

De villa ligt in de jachthaven van Puerto Vallarta en kijkt uit over de oceaan. Dit resulteert natuurlijk in een prachtig uitzicht. Het huis heeft grote ramen die zich uitstrekken van de grond tot aan het plafond. Het gebruik van natuursteen en betonnen muren creëeren frisse ruimtes. Er wordt vooral gebruik gemaakt van aardse materialen, zoals groene muren aan de buitenkant en bewerkte houten meubels. De meubels en decoratie zijn exclusief gekozen en ontworpen om te integreren in de architectuur. Kleuren en linnen stoffen zorgen voor warmte en een ontspannen sfeer in deze villa. De meubels brengen je weer even terug naar het middeleeuwse design, aangevuld met vintage elementen.

Het huis heeft bovendien alle mogelijke voorzieningen: acht slaapkamers, een fitnesscentrum, een theater, twee jaccuzi’s, een terras met een zwembad, een haard en talloze mogelijke plekken om te zitten met vrienden of familie. Nou, dit alles bij elkaar maakt het toch wel de ultieme droomvilla.

avond-villa-femfem bank-villa-femfembadkamer-villa-femfem buitenkant-villa-femfembuiten-villa-femfem haard-villa-femfemstoelen-villa-femfem terras-villa-femfem villa-femfem-mexico

Wil je nog meer wooninspiratie? Kijk dan hier.