Je vraagt je af waarom tv-icoon Pamela Anderson gaat verhuizen. Ze woont namelijk in het altijd prachtige Malibu in een enorme villa waar je u tegen zegt. Toch heeft de diva besloten om het chique optrekje te koop te zetten. Voor ons een goede reden om eens even in het paleisje binnen te kijken, want dat is het zeker!

Puik optrekje

Het riante huis, dat nu nog van Pamela is, telt vier slaapkamers en vierenhalve badkamer. Waar die halve badkamer vandaag komt, snappen wij ook niet helemaal? Afijn, Het huis is ontworpen door Philip Vertoch. Pamela wil haar huis verlaten, omdat ze samen met haar man Dan Hayhurst, met wie ze in het geheim trouwde op kerstavond, gaat verhuizen naar Canada. Daar gaat ze wonen in het huis dat van haar grootmoeder is geweest, op Vancouver Island. Pamela en Dan verblijven daar al sinds de pandemie.

Foto’s van het optrekje?¬†Die kun je hier bekijken!

Op het oude nest

“Het is tijd dat ik terugga naar mijn roots”, vertelt Pamela over haar verhuizing aan¬†People. De¬†Baywatch-ster ziet het huis van haar grootmoeder als haar nieuwe thuis. “Ik begin mijn leven opnieuw, op de plek waar het allemaal begon. Het was een dolle rit, maar dit maakt mijn verhaal mooi rond.”


Lees ook: Marieke Elsinga zet haar Amsterdamse appartement te huur!