Zo nu en dan valt er een huis op Funda compleet op. Hij wordt dan door een hoop mensen bekeken. Zo ook deze miljoenenvilla die in Emmeloord te vinden is. Deze werd deze week zelfs het vaakst bekeken op Funda. Hier wil je echt zeker weten. Effe binnenkijken!

funda villa
Bron: Funda

Koekeloeren bij mensen thuis

Stiekem vinden we ’t allemaal heer-lijk: lekker binnen loeren bij andere mensen thuis. We kunnen het niet laten om ergens naar binnen te kijken wanneer we er langs lopen, maar dat voelt toch altijd een beetje ongemakkelijk. Het is dus veel gemakkelijk om gewoon te koekeloeren via Funda.

Geen wonder dat er heel wat mensen zijn die ’s avonds op de bank blijven Funda-struinen – ja, we maken hier maar effe een werkwoord van. Heerlijk scrollen door huizen die je zelf vreselijk vindt (en dan uiteraard lekker je mening delen) óf juist zoeken naar geweldige huizen die je waarschijnlijk zelf nooit zal kunnen kopen. Dat laatste hebben de mensen afgelopen week massaal gedaan bij een geweldige villa in Emmeloord.

Deze villa werd het vaakst bekeken op Funda

Deze gloednieuwe villa in Emmeloord trok heel wat kijkers en wij begrijpen meteen waarom. Deze villa heeft een woonoppervlakte van maar liefst 454 m² en het staat op een perceel van maar liefst 3556 m². Als dat niet al reden genoeg is om hier helemaal happy van te worden, weten wij het ook niet meer. En dan hebben we je nog niet eens verteld wat je allemaal in de villa kunt vinden!

De villa staat in het buitengebied van Emmeloord, wat betekent dat het er heerlijk rustig is én het perceel grenst voor een groot gedeelte ook nog eens aan water. Je vindt maar liefst vijf slaapkamers in deze woning, maar dat is niet alles. De villa biedt verder een ruimte leefruimte, een grote entree, een fijne woonkeuken mét kookeiland, een game-room (let op! Zó haal jij je lover over de streep) en een sportruimte mét sauna.

funda villa
Bron: Funda
funda villa
Bron: Funda

Verder is de ruimte buiten het huis ook ge-wel-dig. Genoeg ruimte om meerdere auto’s te parkeren, een aanlegsteiger voor een boot, een zwembad én een bubbelbad. En dat allemaal voor een mooi bedrag van €2.295.000! Nog effe sparen dus!

funda villa
Bron: Funda
funda villa
Bron: Funda
funda villa
Bron: Funda