De juiste muurdecoratie voor jouw interieur vinden, kan een hele klus zijn. Soms moet je iets verder kijken dan de lokale woonboulevard om that one of a kind piece te vinden. Die zoektocht hoeft niet lang te duren. Hier zijn tips om een unieke vintage poster te scoren!

@pinterest
@pinterest

Kringloopwinkels

In tweedehandswinkels zijn misschien wel de mooiste pareltjes te vinden. Niet alleen is het kopen van tweedehands spullen helemaal trending en duurzaam, ook kan je de meest bijzondere spullen krijgen voor een prikkie.

Antiquariaat

Heb je een iets hoger budget en ben je op zoek naar een echt historisch kunstwerk? Breng dan eens een bezoekje aan een antiquariaat. In deze winkels worden onder andere oude boeken, prenten en posters verkocht. Meer vintage kan bijna niet!

Online veilingen

De zoektocht naar de mooiste vintage posters kan zelfs vanaf huis plaatsvinden met behulp van online veilingen. Van websites als Ebay tot officiële galleries of veilinghuizen: overal zijn wel unieke posters te vinden. Zowel posters van onder de honderd euro als extreem unieke posters worden aangeboden. Daar moet vast de perfecte tussen zitten!

Verzamelaarsjaarbeurs

Elk jaar heb je de verzamelaarsjaarbeurs in Utrecht. Dit is hét adres voor vintage posters, ansichtkaarten en folders. Met een lieve glimlach en een gezellig praatje scoor je vast een koopje.

Succes!

Ben je op zoek naar meer vintage items? Klik hier voor de leukste vintage en retroshops van ons land.