Onzekerheden hebben we allemaal, zelfs modellen die er super zelfverzekerd uitzien! Model Vivian Hoorn, showt ons haar grootste onzekerheid…

Bron: @vivianhoorn

Nobody is perfect

“In de Q&A op mijn Instagram verhaal kreeg ik vaak één vraag. Of ik nog onzekerheden heb. Het antwoord is ja”, schreef Vivian onder haar post. “Een van mijn grootste onzekerheden op dit moment is mijn huid. Als het op mijn gezicht aankomt, is mijn huid glowy. Maar mijn decolleté, schouders en rug zitten vol met bultjes, irritatieplekjes, uitslag en puistjes.”

Vivian vertelt daar al last van te hebben sinds ze jong was. “Sinds ik gestopt ben met anticonceptie komt het vaak terug. Soms komt het door producten, soms door bepaald voedsel en soms door stress”, vertelt de model openhartig. Op Instagram post ze daar een foto van.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by VH. (@vivianhoorn)

Lieve berichtjes

Volgers reageren positief op Vivians openhartigheid. “Pracht plaatje ben je, met en zonder pukkeltjes”, reageert iemand. “Helemaal herkenbaar, fijn om te zien en lezen dat je niet alleen bent”, schrijft een andere volger.

De comment section van de model overstroomt met lieve berichtjes en tips om het haar onzekerheid te verhelpen. “Voor mij helpt het vermijden van lactose”, en “Sinds ik honderd procent natuurlijke wasmiddel en douchegel zonder parfum gebruik is dat bij mij weg! Wie weet kan dit jou ook helpen. Maar met of zonder bultjes, you’re absolutely beautiful.” En gelijk heeft ze, ondanks deze veel voorkomende onzekerheid ziet Vivian er prachtig uit! We love to see an influencer being real!