We herkennen influencer Vivian Hoorn aan haar blonde coupe, maar dat is vanaf nu verleden tijd. De influencer en model heeft haar lokken donkerbruin geverfd en wij zijn onder de indruk. Want wat staat het haar prachtig!

Bruine lokken

Een blonde coupe vaarwel kussen is voor veel blondines een droom, maar iets wat je niet heel snel doet. Het is best wel lastig om terug te keren naar je blonde lokken, dus voor je zo’n beslissing neemt gaat er vaak flink wat tijd overheen. Hoe lang Vivian al met het idee rondliep om haar lokken bruin te verven? Als we haar Insta-caption mogen geloven niet heel lang. “Wanneer een bezoekje aan de kapper iets anders uitpakt dan je van tevoren had verwacht”, schrijft Vivian bij de video van haar donkerbuine coupe.

Lieve reacties

Op de video zien we de kersverse brunette met haar donkerbruine lokken poseren. “Ik ben heel erg benieuwd naar het leven als brunette”, schrijft ze vervolgens. Wij zijn in ieder geval mega enthousiast over deze coupe, want het ziet er stunning uit.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door VH. (@vivianhoorn)

Niet alleen wij, maar ook veel andere volgers van Vivian reageren razend enthousiast. “Wowwww”, “Love this colour on you” en “Je ziet er prachtig uit”, klinkt het in de comments. We agree!

Lees ook: Influencer Vivian Hoorn kreeg deze bizarre vraag over haar gewicht