Plannen om vanavond ergens de stad onveilig te maken? Wij weten welke alcoholische versnapering jij het beste kan bestellen aan de bar.

vodka gezond FEM FEM

Vodka is your new best friend want er zijn een aantal redenen waarom het drinken hiervan goed voor je is. Komen ze:

1. Het is een remedie

Je kan vodka zien als een soort natuurlijke ontsmettingsmiddel. Het kan gebruikt worden als je last hebt van geïrriteerde tanden of tandvlees, om wonden schoon te maken en ook jouw huis. Je zult zelfs versteld staan van hoeveel schoonmaakmiddelen in je huis een kleine hoeveelheid vodka bevatten.

2. Het vermindert stress

Wordt ook veel over rode wijn gezegd natuurlijk maar er zijn onderzoeken waaruit blijkt dat vodka en nog betere optie is.

3. Het is goed voor je hart

Vodka kan er voor zorgen dat je bloedsomloop verbetert die stolsels, beroertes en andere hartaandoeningen kunnen voorkomen. Ook helpt het bij het verlagen van je cholesterol.

4. Je kan het gebruiken als beauty product

Heb je niks meer in huis om je gezicht te wassen? Je moet het wel voorzichtig gebruiken maar je kan vodka ook zien als een soort toner wat je kan gebruiken. Zorg er alleen wel voor dat je je huid goed hydrateert erna want het kan de huid wel uit laten drogen.

5. Het helpt tegen slechte adem

Zoals we voorheen al zeiden werkt vodka ook als natuurlijke ontsmettingsmiddel. Gebruik het als een soort mondspoeling (wel uitspugen, hè) om een slechte adem te voorkomen.

6. Het verlicht symptomen veroorzaakt door artritis

Volgens een onderzoek wat plaatsvond op de University of North Carolina School of Medicine, merkte ze dat patiënten me artritis die regelmatig vodka dronken minder pijn hadden in hun gewrichten in tegenstelling tot patiënten die het nooit dronken.

7. Verlaagt je bloedsuiker

In tegenstelling tot het drinken van bier en wijn, verlaagt vodka je bloedsuiker.

Skinny Bitches dan maar bestellen vanavond?

Screen Shot 2018-04-13 at 15.13.56