Naast dat we cadeautjes voor onze familie & vrienden kopen, mogen we ook onze fluffy friends niet vergeten tijdens de feestdagen. Daarom kwam Lidl met het perfecte cadeau voor je kat; een voerpuzzel.

Deze voerpuzzel van de Lidl is het perfecte kerstcadeautje voor je kat

Als je nog aan het zoeken was naar een cadeautje voor je kat; zoek niet verder! De supermarktketen Lidl verkoopt namelijk een voerpuzzel waardoor je kat eindeloos speelplezier heeft én lekker kan smikkelen tijdens Kerst.

voerpuzzel-lidl-kat
Website Lidl

Alles over de voerpuzzel

Eerst de praktische informatie; de puzzel is een traktatie-intelligentiespel en hij is gemaakt van kunststof. De voerpuzzel zal niet snel voor je voeten slingeren, want heel groot is hij (gelukkig) niet. De afmetingen bedragen 40x40x10 cm.

De voerpuzzel heeft zes verschillende voederplaatsen met verschillende vormen. Je hebt traktatiebakjes, een voedselspiraal, een tunnel, een piramidebos, een traktatiegrot en traktatiebellen. Oftewel; de zevende hemel voor je fluffy friend! Je zult zelf wel een beetje moeite moeten doen om het voer netjes in de puzzel te krijgen. Maar, als je de blijheid van je kat ziet neem je dit allemaal voor lief.

Veilig spelen

De puzzel is gemaakt van kunststof en alle material zijn BPA-vrij, helemaal safe dus! Het cadeautje kost ook niet veel, je koopt hem al voor €13,99. Koopje dus! Gelukkig zijn de supermarkten nog open, dus rennen maar!

Is een voerpuzzel goed voor katten?

Je kunt je afvragen of dit wel goed is voor je kat, je wilt immers het beste voor hem of haar. Dit is zeker het geval! Er zijn namelijk veel katten die te snel eten. Dit is heel slecht voor een kat en kan er zelfs voor zorgen dat ‘ie gaat braken. Gelukkig kun je dit tafereel voorkomen door een voerpuzzel aan te schaffen. Zo laat je je kat op een leuke manier werken voor zijn of haar snacks.

Lees ook: Lidl verkoopt accessoires zodat jij thuis kunt sporten