Hoewel Nederland geen groot land is, heeft het toch genoeg te bieden. Prachtige gebieden aan de kust, mooie steden, platteland en schattige kleine dorpen. Vraag jij je wel eens af waar in Nederland je het gelukkigst zou zijn? Je sterrenbeeld heeft het antwoord voor je. Op deze plek in Nederland zou je volgens je sterrenbeeld moeten wonen.

 

Op deze plek in Nederland zou je volgens je sterrenbeeld moeten wonen

Hou je juist van reuring in de stad of ben je meer een natuurliefhebber? Het kan zomaar bepalen waar jij zou willen wonen. Op deze plek in Nederland zou jij volgens je sterrenbeeld moeten wonen. Tijd om in te pakken…

1. Ram

Een Ram kan een beetje prikkels en reuring wel waarderen. Geen dag is hetzelfde voor een Ram, waardoor Den Haag de perfecte woonplek is. Het is een grote stad, dichtbij het strand en dankzij de politiek gebeurt er meer dan genoeg. Een Ram hoeft niet bang te zijn dat hij of zij zich hier gaat vervelen.

2. Stier

Hoewel een Stier waarde hecht aan een beetje luxe en comfort, is een dorp toch niets voor een Stier. Ben jij een Stier? Dan kun je het beste gaan wonen in Rotterdam. Je hebt hier alle voordelen van een stad op korte afstand.

3. Tweeling

Het creatieve brein van een tweeling heeft eigenlijk een plek nodig waar verveling niet bestaat. Het zal je dan ook niet verbazen dat een tweeling het beste kan settelen in onze eigen hoofdstad Amsterdam. Deze creatieve drukke stad heeft alles wat het hartje van een tweeling begeert.

volgens je sterrenbeeld moeten wonen
Bron: Pinterest

4. Kreeft

Een Kreeft vindt het mega belangrijk dat zijn of haar woonplek veilig is. Hij of zij wil zich er thuis voelen en zich geen zorgen hoeven maken. Om die reden kunnen zij het beste gaan wonen in Wijk bij Duurstede, één van de veiligste plekken om te wonen in Nederland.

5. Leeuw

Een Leeuw is mega energiek en haalt deze energie voornamelijk uit de zon. Het liefst gaat een Leeuw voor altijd vakantie, maar zo werkt het helaas niet. Gelukkig zijn er genoeg plekjes in Nederland die het vakantiegevoel wel een beetje versterken. Texel is er daar één van en leent zich perfect als woonplaats voor een Leeuw.

6. Maagd

Een Maagd is altijd opzoek naar rustige omgevingen met gezellige fijne mensen om zich heen. Bilthoven is dan ook de place to be voor een Maagd, want dit ligt dichtbij verschillende natuurgebieden én de mensen zijn er onwijs vriendelijk. Een Maagd zal zich hier mega welkom voelen.

7. Weegschaal

Een Weegschaal heeft eigenlijk veel interesse in cultuur en historie. Je doet een weegschaal dan ook zeker geen plezier met complete nieuwbouwsteden. Nee, een weegschaal kan juist beter gaan wonen op een plek die geschiedenis en cultuur ademt. Een stad als Delft heeft dit natuurlijk helemaal.

 volgens je sterrenbeeld moeten wonen
Bron: Pinterest

8. Schorpioen

Een Schorpioen is wel in voor een gezellige drukke omgeving en het mag allemaal ook best wel met de tijd meegaan. Een Schorpioen verkiest een hip restaurant zeker boven een oubollige kroeg. Groningen is daarom perfect voor een schorpioen.

9. Boogschutter

Boogschutters zijn avontuurlijk en mysterieus, waardoor zij ook waarde hechten aan een woonplaats die dit te bieden heeft. Monnickendam is dé ideale woonplaats voor een boogschutter, omdat het een prachtig historisch dorpje is waar de mysterie je om de oren vliegt. Voor avontuur kunnen ze natuurlijk terecht in het buurdorp Volendam.

10. Steenbok

Hoewel steenbokken best van een drukke omgeving houden, kunnen ze een beetje rust toch wel waarderen. Roermond is wat dat betreft best of both worlds en is dé perfecte woonplaats voor een steenbok. De drukte is gemakkelijk op te zoeken, maar ook de rust is om de hoek.

11. Waterman

Watermannen zijn echte sociale dieren, waardoor zij het liefst wonen op een plek waar ze genoeg mensen om zich heen hebben. Leiden is daarom een goede woonplaats voor deze mensen. Het is er altijd gezellig, waardoor Watermannen zich hier helemaal op hun plaats zullen voelen.

12. Vissen

Vissen zijn romantisch aangelegd en wonen daarom juist het liefst op een plek die niet per se aanvoelt als Nederland. In de ideale wereld kunnen Vissen het beste hun koffers pakken en op het vliegtuig naar Parijs of Venetië stappen, maar als ze dan toch in Nederland moeten blijven is Maastricht de beste optie.

 volgens je sterrenbeeld moeten wonen
Bron: Pinterest

Lees ook: Deze sterrenbeelden hebben een shopverslaving