Het afgelopen weekend werd er op veel plekken in Nederland gedanst, gedronken en geflirt op verschillende festivals. Ook Temptation-ster Quentin bezocht een festival en besloot flink te genieten van zijn single bestaan. Quentin had het gemunt op Janice Blok en hield er een eh… bijzondere versiertruc op na.

Volgen op Instagram

We snappen dat je je crush op Instagram volgt om op de hoogte te blijven én om wellicht een gesprekje te openen. Een reactie op een post of een slide in the DM: flirten op Instagram kan op verschillende manieren. Quentin houdt er echter een andere versiertruc op na. Hij besloot namelijk iedereen te ontvolgen en alleen zijn crush, Janice, te volgen op Instagram.

Channah Koerten

“Wat wil je hier nou weer mee zeggen Quentin?”, deelde Fawry not Sawry op Instagram. Het duurde vervolgens niet lang tot Channah Koerten (de ex-vriendin van Quentin) voor opheldering zorgde. Channah vertelt dat Quentin het tijdens zijn bezoekje aan Amsterdam Open Air wel heel gezellig heeft gehad met Janice. “Ze vonden elkaar knap en gezellig, maar Janice zei dat ze mij kende dus er niet aan ging beginnen”, stelt Channah.

Quentin heeft vervolgens aan Channah ’toestemming gevraagd’ om zijn fling met Janice voort te zetten. En aangezien Channah en Quentin goed uit elkaar zijn gegaan, was dit volgens Channah helemaal prima.

Relatiegeruchten

Of de romance tussen Janice en Quentin ook een vervolg heeft gekregen? We don’t know. Wel weten we dat Quentin volop aan het genieten is van zijn single leven. Zo werd hij eerder al gespot met Bachelor-ster India en laat hij regelmatig flirtende opmerkingen achter bij de kiekjes van de beauty. Of er sprake is van een serieuze fling, is niet duidelijk. En helemaal na deze actie van Quentin denken we dat een relatie tussen India en Quentin niet meer gaat ontstaan.

Lees ook: Channah Koerten vertelt voor het eerst over haar relatie met Orlando Smeekes