Monica Geuze gaf na alle geruchten toe in een interview dat ze het erg gezellig heeft met Rijk Hofman, maar maakte wel duidelijk dat de twee geen relatie hebben. Maarre, het lijkt erop dat ze hem heeft ingeruild voor iemand anders, want ze is namelijk met déze BN’er gespot.

monica geuze
Bron: @monicageuze

Rijk Hofman

Het overduidelijk dat Monica Geuze in haar single girl era is. Monica en Rijk Hofman waren al vaker samen zoenend gespot. Rijk bekende tijdens een aflevering bij Open Kaart dat hij aan het daten was. Met wie hij aan het daten was, vertelde hij niet, maar alle pijlen wezen natuurlijk op Monica. Niet lang daarna gaf Monica in een interview met RTL Boulevard toe, dat ze aan het daten zijn.

“Rijk is fantastisch, dus waarom zou ik het onder stoelen of banken steken. Maar ik ben ik, en hij is hij. En iedereen mag zijn wie hij wil.” Echter hebben de twee geen relatie, maar laten ze wel weten elkaar leuk te vinden. Al lijkt het erop dat Monica haar ogen weer op iemand anders heeft gericht. Ze is namelijk met déze BN’er gespot.

Gespot

De spionnen van Yvonne Coldeweijer hebben Monica de laatste tijd met een andere BN’er gespot, namelijk Stefan de Vries. Dat deelde Yvonne via haar Instagram. “Veel spionnen hebben het vermoeden dat er een vonk is overgesprongen tussen Monica en Stefan de Vries.”

De twee werden samen gespot toen ze aan het waterfietsen waren, al zou dit ook weer te maken hebben met een YouTube-video van Stefan. Of er echt sprake is van een ‘vonk’, is nog maar de vraag. We zullen er vroeg of laat achter komen of Monica, Rijk heeft ingeruild voor Stefan. Maar wat we wel weten, is dat ze aan het genieten is van haar single bestaan. You go, Monica.

Monica Geuze
Bron: @lifeofyvonne

Lees ook: Monica Geuze openhartig over liefdesleven: ‘Ik zit in een bepaalde era’