In de reality wereld waar zijn vriendin Jill Goede in zit is het de normaalste zaak van de wereld, maar Leroy de Rouw ziet toch wel op tegen zijn cosmetische ingreep. Op de Instagram Stories van Jill deelt hij zijn verhaal.

Jill Goede Leroy de Rouw cosmetische ingreep
Bron: @jillgoede_

Cosmetische ingreep

Op de Instagram deelt Jill een filmpje van haar en Leroy. Op dit filmpje in te zien dat Leroy opeens een hele andere look heeft. Hij heeft namelijk zijn hoofd alvast kaal geschoren voor de haartransplantatie die hij zal ondergaan. Het is best wel een verschil met hoe hij er eerder uit zag, maar Jill vind het helemaal leuk. “Hij is knap, hè? Zo kaal? Ik zeg je moet het zo laten.”

‘Weinig zin in’

Maar toch is dat niet helemaal het plan van Leroy. Hij gaat toch voor de haartransplantatie, ondanks dat hij er wel een beetje tegenop ziet. Hij zegt namelijk in de video er ‘weinig zin in’ te hebben. Waarom hij hier zo tegenop ziet, legt hij niet uit, maar het is natuurlijk nooit leuk om onder het mes te gaan.

In het ziekenhuis

Maar ook ons Echte Meisje wordt er niet zo blij van. Toen ze aangekomen waren bij het ziekenhuis is ze namelijk weer snel veilig naar huis gegaan. “Leroy ligt daar en ik ben vertrokken. Ik kan dus niet tegen die geur. Die ziekenhuisgeur. (…) Die steriele geur. En dan zie ik die naalden liggen en dan denk ik: ‘oké, Jill ren.’ Dus ik ben weer thuis”, en dat begrijpen wij ook wel!

Kinderwens

Verder gaat het wel heel erg goed met het koppel. Toen Jill voor Echte Meisjes in de Jungle een lange tijd weg was hebben ze elkaar lang moeten missen, maar nu ze weer terug in Nederland is gaat het weer helemaal goed. Zo goed zelfs dat Jill het in een YouTube video van Nick Eshuis had over een kinderwens met Leroy.