Onlangs deelde Marieke Elsinga het leuke nieuws dat ze in verwachting van een kindje is. De radio-dj en presentatrice is al een tijdje gelukkig met haar nogal geheimzinnige lover. Wie is deze man en hoe ziet hij er eigenlijk uit? Wij stellen hem aan je voor.

De vriend van Marieke Elsinga

Foto’s van haar katten, selfies en kiekjes van haar toffe baan: Marieke deelt alles op Instagram. Toch is er iets heel belangrijks in haar leven wat de radio-dj liever geheimhoudt, namelijk haar grote liefde. Marieke is in love met Sander, een man waar ze al een tijdje gelukkig mee is. Sanders is, in tegenstelling tot Marieke, niet zo actief in de media.

Al eerder liet Marieke weten dat dit een bewuste keuze is. “Hij heeft er ook helemaal niets mee. Maar ja, hij zegt ook: het hoort bij jouw werk”, stelde de radio-dj.

Twee jaar samen

De geheimzinnige Sander en Marieke zijn al sinds Valentijnsdag 2020 een happy couple. Op deze dag maakte Marieke haar relatie namelijk Insta-official met een lieve foto op Instagram. Toen werd duidelijk dat de twee elkaar ontmoet hebben via een datingapp. “Toen zijn we gaan kletsen, hebben afgesproken en het was meteen raak”, vertelde Marieke.

Afgelopen oktober onthulde Marieke dat ze nog altijd dolverliefd is. “Het gros van de koppels tongzoent niet meer elke dag met zijn of haar partner, maar ik tongzoen nog elke dag. En wij zijn bijna twee jaar samen.”

Huisje, boompje, beestje

Het is duidelijk dat Marieke en haar lover elkaar helemaal gevonden hebben. In 2021 besloten de twee samen te gaan wonen, maar daar bleef het niet bij. Onlangs maakte Marieke namelijk bekend dat zij en Sander samen een little one verwachten. Het knappe koppel verwacht een jongetje! How cute. 

Lees ook: Hoe hint je je vriend om een aanzoek te doen?