Jake Paul haalt de laatste tijd alle koppen van de kranten in ons kikkerlandje. Sinds hij in een relatie zit met schaatsster Jutta Leerdam is hij hier helemaal hip, maar voor haar hebben al veel dames een relatie met de YouTuber gehad. Dit zijn al zijn ex-vriendinnetjes.

Ex vriendinnen Jake Paul Lutta Leerdam relatie
Bron: @jakepaul

1. Julia Rose

De meest recente ex van Jake Paul, is Julia Rose. Model is ze zeker en dat zie je ook aan haar, maar daarnaast is zij ook bekend om haar controversiële uitingen op sociale media.

De brunette trok bijvoorbeeld tijdens de World Series van 2019 haar shirt omhoog en werd in februari gearresteerd, omdat zij de Hollywood-letters probeerde te veranderen. Lef heeft ze zeker, slim is wat anders.

2. Tana Mongeau

De meest bekende ex van Jake Paul is zeker weten Tana Mongeau. In 2019, op haar 21e verjaardag, deed Jake haar een huwelijksaanzoek. Twee maanden later wisselden hun geloften, maar uiteindelijk bleek het hele huwelijk één grote grap te zijn. Tana vertelde later dat het gewoon voor het plezier was.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by tana mongeau (@tanamongeau)

3. Erika Costell

Model Erika Costell is ook een ex van Jake Paul. De vonk sloeg over terug in 2018, toen zij samen aan haar liedje Chitty Bang werkten. Spoiler: uiteindelijk bleek dat ook geen ware liefde te zijn, gezien zij twee jaar later uit elkaar gingen.

4. Tessa Brooks

We gaan way back, maar in 2017 had Jake ook een andere vriendin, namelijk Tessa Brooks, een hele grote bekendheid in Amerika. Zo is zij bekend als danseres, actrice en model en werkte zij met merken als Sketchers en Coca-Cola. Ook mocht Brooks optreden voor Disney’s Next Big Thing en The Pulse on Tour. Die heeft het in ieder geval goed voor elkaar!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tessa Brooks (@tessabrooks)

5. Alissa Violet

Haar ken je vast wel: Alissa Violet. Jake en Alissa waren tussen 2016 en 2017 een stelletje, maar de twee gingen niet al te best uit elkaar. Zo beschuldigde Alissa hem van mentale en emotionele mishandeling, maar plaatste Jake later wel een foto van hen samen op sociale media. Dat zorgde natuurlijk voor een heuse opschudding.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alissa Violet (@alissaviolet)

6. Saxon Sharbino

Niet te vergeten, hebben we Saxon Sharbino. Het ex-vriendinnetje van Jake terug in 2014. De blondine staat bekend om haar rollen in horrorfilms als Hunter’s Cove (Stalker’s Prey) en Bedeviled. Daarnaast speelde ze ook in de actiefilm Beyond the Law. Oelala!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Saxon Sharbino (@saxon)