Kroelen is fijn en we doen het vrijwel allemaal. Ondanks dat we het vaak doen, gaat het lang niet altijd zoals we zouden willen. Zo komt bijvoorbeeld een schrikbarend aantal vrouwen regelmatig niet tot een hoogtepunt tijdens de daad én kan een man soms iets te vroeg komen, waardoor het voor een vrouw kan tegenvallen. Wij vonden de beste tips om het allemaal net een stukje langer te laten duren.

Vrijpartij langer laten duren
Bron: Bridgerton

Het kan dus voorkomen dat jullie er net lekker in zitten en dat hij al klaarkomt. Dat is een domper voor jou, want jij kon nog wel even door. The key in dit soort situaties blijft communiceren. Het is goed als je dit ter sprake brengt, ook al kan dit heel onzeker voelen. Vind je het nou toch wat minder mijn om het meteen aan te kaarten? Dan kun je op de volgende manieren ook zelf zorgen dat het net iets langer duurt. Maar doe het wel subtiel natuurlijk!

1. Verander van position

Vooral als je wat langer samen bent, creëer je samen hetzelfde ‘schema’ om het maar even zo te zeggen. Een vaste volgorde van posities en handelingen. Hierdoor wordt het allemaal wat gewoontjes en weet hij precies wat er gaat komen. De kans bestaat dat hij daardoor sneller zal komen. Ga eens op onderzoek uit en probeer allerlei nieuwe dingen uit. Zo kun je het wat langer uitstellen.

2. Zorg voor een langer voorspel

Voorspel hoort erbij en is ook nog eens ontzettend belangrijk. Stel de echte daad nog even uit en zorg ervoor dat je voorspel wat langer duurt. Zo duurt kun jij het gehele avontuur langer laten duren. Pak helemaal uit en zorg ervoor dat je jouw partner helemaal in the mood krijgt.

3. Ga voor de cowgirl

Als jij bovenop hem zit, kun jij het tempo bepalen. En dat is eigenlijk precies wat je nodig hebt! Als je ziet dat hij bijna klaarkomt, kun je dus even minderen in snelheid of op een andere tempo bewegen. Zo kun je het misschien wat langer uitstellen. Pluspunt: deze position staat in de top drie van de populairste standjes van mannen!

4. Doe het rustig aan

Gewoon zoals het hierboven staat. Doe het eens wat rustiger aan en minder de snelheid, want daardoor gaat het ook nog allemaal wat minder hard. Het kan trouwens ook best fijn zijn om er de tijd voor te nemen!

5. Gebruik een connie

Het is sowieso nooit een slecht idee om rubbertje te gebruiken. Vooral als je zelf geen anticonceptie zoals de pil gebruikt of als jullie je niet hebben laten testen op SOA’s. Is dit wel het geval en gebruik je wel anticonceptie én is het helemaal veilig? Dan kun je de connie gebruiken als een redmiddeltje. Het zorgt er namelijk voor dat het allemaal net iets minder gevoelig is, waardoor het een handje kan helpen en het het hoogtepunt iets kan uitstellen. Hij zal daarom waarschijnlijk ook niet meteen enthousiast reageren.