Ben je al een paar keer gezakt voor je rijbewijs en ben je bang dat het je nooit gaat lukken? Denk dan bij je volgende poging aan deze 69-jarige vrouw uit Zuid-Korea. Het is haar namelijk gelukt om na 960 pogingen ein-de-lijk haar rijbewijs te halen. Dus als zij het kan, dan kan jij het ook!

Rijbewijs vrouw theorie-examen 960 pogingen

Theorie-examens

De Zuid-Koreaanse vrouw was al in 2005 begonnen met haar theorie-examens. Ze was voor 3 jaar lang, 5 dagen in de week, aan het proberen om haar theorie-examens te halen. Je zou verwachten dat het dan toch wel gelukt moet zijn, maar deze vrouw bewijst het tegendeel. Omdat het allemaal wel erg duur werd, begon ze na drie jaar met 2 dagen lessen in de week.

Ze ging net zo lang door totdat het haar lukte. En na 950 pogingen was het eindelijk zo ver, ze had haar auto theorie-examens gehaald! Ze moest daarna wel nog haar praktijk-examens halen, maar thank god deed ze daar ‘maar’ 10 keer over. Op die manier heeft ze dus na 960 pogingen eindelijk haar rijbewijs gehaald, respect hoor.

Wereld record

Zoals sommige zich misschien wel kunnen voorstellen, heeft deze vrouw een wereld record behaald met haar 960 pogingen. Nog nooit heeft iemand er zo lang over gedaan om een rijbewijs te halen. Het vorige record stond op 157 pogingen door een Britse man. Dus voor iedereen die al weer wilde zeggen dat vrouwen slecht zijn in auto rijden, mannen kunnen er ook iets van.

Haar motivatie

Wij zijn stiekem wel jaloers op deze vrouw, want waar haalt ze toch al die motivatie vandaan om elke keer er weer voor te gaan? Het blijkt dat ze een groentebedrijf heeft en dat ze daarvoor een rijbewijs nodig heeft. Geen idee hoe ze alle jaren hiervoor dat gedaan heeft, maar één ding is zeker, ze heeft echt bizar veel doorzettingsvermogen!

Lees ook: Shocking verhaal: ’24-jarige vrouw ontsnapt uit geïsoleerd gezin’