We zijn er allemaal schuldig aan: weglopen tijdens een ruzie met je partner, in de hoop dat hij vervolgens achter je aan rent. Negen van de tien keer boeit het hun niks en heeft ons plan niet gewerkt, maar bij dit meisje wél – met toch een hoop risico. Tijdens een ruzie met haar vriendje klom zij op een gigantische elektriciteitsmast en hij klom er zo achteraan…

ruzie vrouw klimt gigantische elektriciteitsmast
Bron: @pubity

Weglopen tijdens een ruzie

De fantasie van elke vrouw: dat ons manneke achter ons aanrent wanneer wij weggelopen zijn uit een ruzie. Gebeurt nooit, maar dromen doet niemand wat kwaad. Deze fantasie is wel bij Anita Bhaina uitgekomen, toen zij een 45 meter hoge elektriciteitsmast opklom en haar partner achter haar aanging.

Dit gebeurde toen de twee geliefden een ruzie kregen over een verluidde affaire, die Anita met een andere man had. Anita en haar partner Muskesh hadden al een jaar een relatie, maar de afgelopen dagen bezocht ze haar minnaar en logeerde bij hem. Toen Muskesh er achter kwam, kreeg het duo te maken met enkele meningsverschillen en raakten verwikkeld in een gevecht. Van streek liep Anita naar de toren en beklom deze. Even later beklom Muskesh ook de toren om Anita daar weg te halen om haar te weerhouden om ongelukkige bewegingen te maken. Klinkt als een hele soap, niet waar?

Terug naar beneden

Gelukkig heeft Muskesh Anita kunnen overtuigen, en gingen ze samen naar beneden. Het onderzoek ligt uiteraard nu bij de politie. Wat er met de twee verder is gebeurd is niet bekend, maar waarschijnlijk zijn ze er niet makkelijk mee weggekomen. Deze actie had namelijk op een hele lelijke manier kunnen aflopen. Hoe deze hele soap gebeurde, kun je in het onderstaande filmpje op X zien. In deze beelden kun je duidelijk zien dat Anita de top van de toren bereikt, gevolgd door Muskesh die achter haar aan snelde om Anita te overtuigen naar beneden te gaan.