Aan de warmere dagen begint langzaam een eind te komen. Misschien zit je nog wel in die summer vibes, maar deze Britse vrouw is daar vorige week volledig uitgestapt. Zij heeft namelijk haar tuin al met kerstverlichting versierd.

Fa-la-la-la-la, la-la-la-la

Deck the halls with boughs of holly… Nee, nee, het is te vroeg! 109 dagen, om precies te zijn. Maar daar maakt moeder Heidi Parrish geen big deal van. “Ik wilde mijn huis vroeg versieren om mijn kinderen en andere mensen een glimlach te geven. Er is niks leukers dan eerder in de kerststemming te komen”, vertelt ze. “Vooral na de pandemie, denk ik dat het ons allemaal heeft laten beseffen dat je in het heden moet leven, dus waarom niet?”

Duur grapje

Omdat de energiekosten hoog zijn zal Heidi de lichten niet elke dag aan hebben staan. “Voorlopig ben ik van plan om de lichten af en toe aan te doen, bijvoorbeeld wanneer vrienden langskomen”, vertelt ze. En gelukkig maar, want aan het eind van de maand zou de rekening anders wel heel hoog zijn.

Early bird

Heidi vertelt op haar Instagram een samenwerking te hebben met een winkel waar ze vorig jaar kerstverlichting kocht. “Ze hebben mij een selectie van kerstverlichting gestuurd en ik kon niet meer wachten. Wat zien ze er mooi uit. Vergeet niet dat kerst al over 3,5 maand is!”

Heidi blijkt niet de enige early bird te zijn. Sinds de coronapandemie kopen mensen steeds eerder hun kerstspulletjes. Dit waarschijnlijk omdat ze eerder de kerststemming willen komen om de verloren kerstdagen in te halen. Wat best begrijpelijk is, het is een zware periode geweest voor iedereen en kerst lijkt altijd zo magical te zijn. Wij zijn benieuwd: wanneer hang jij je kerstversiering op in huis?