Het is natuurlijk luid en duidelijk bewezen dat het vrouwelijk ras superieur is. Tegenwoordig worden vrouwen met de leeftijd steeds mooier en mooier, door een gezonde levensstijl te hanteren. Fit blijven en goed zorgen voor je lichaam én gezicht is key! Dat deze punten belangrijk zijn voor een natuurlijk verouderingsproces bewijzen deze ladies. Ze gaan richting de 40, maar als ze 30 werden hadden we het ook geloofd!

Yolanthe Cabau (35)

Hallo, goedemorgen. Do we need to say more? We worden bijna verliefd op miss Cabau. Deze dame is een verademing om naar te kijken. Wat een powervrouw! You go woman!

Nikki Plessen (35)

Een eigen kledingimperium op haar 35ste, wie doet dat haar na? Nikki Plessen bewijst met haar strakke lichaam dat ouder worden helemaal geen vervelend ding hoeft te zijn. Can we swap please?

Kim Feenstra (35)

Onlangs nog een prachtige nieuwe mama geworden, maar dit model straalt eigenlijk altijd. Kim draait al een tijdje mee in de tv-wereld en ze lijkt er geen dag ouder op geworden. Spill the tea Kim, wat is je geheim?


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im)

Doutzen Kroes (35)

Ons Nederlands trots mogen we natuurlijk zeker niet vergeten in dit rijtje. Doutzen ziet er op haar 35ste nog steeds uit alsof ze 20 is. Wat een prachtige vrouw, een echte natural beauty!


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Doutzen Kroes (@doutzen)

Anna Drijver (37)

Anna Drijver heeft al op mening Nederlandse cover gestaan, maar is nog lang niet van plan om te verdwijnen. Deze powerwoman is in de bloei van haar leven én acteert er nog even vrolijk op los. Wat een verschijning op beeld!

Elise Schaap (38)

De typetjeskoningin Elise Schaap wordt dit jaar 39 (!!), maar dit is niet aan haar uiterlijk af te lezen. De actrice komt met een 30 of 31 jaar nog makkelijk weg. Zucht; hopelijk zien wij er over tien jaar ook zo uit!

Nicolette van Dam (36)

Nicolette van Dam is hét voorbeeld van een eeuwige schoonheid (look at her mom). Nog steeds kan zij met haar beeldschone uiterlijk en haar mooie brede glimlach de harten van mening man stelen. Bas mag in zijn handjes klappen!

 Elke vrouw is natuurlijk mega mooi op haar eigen manier! We zijn gewoon beter dan mannen, thats it!

Lees ook: 5 x matching outfits van Yolanthe en haar zoontje Xess Xava!