Vrouwen zijn gewoon het superieure ras, dat hoeven we je écht niet te vertellen. Wij vrouwen zijn prachtig, gecompliceerd én sexy! Dit keer bespreken we 8 feitjes over het vrouwelijke lichaam, welke jij wellicht nog niet wist. Hoe zit dat nou met De big O, de diepte van een vagina en nipple play? Wij hebben de antwoorden. Lees snel verder!

1. Hoe diep is een vagina?

Misschien is dit niet het eerste wat je je afvraagt, maar het is toch vrij interessant. Wist je dat de vagina gemiddeld 7-8 centimeter diep is? Als je opgewonden bent kan de vagina een breedte aannemen van zo’n 15 centimeter! Well, damn!

2. Ervaren alle vrouwen een orgasme tijdens het vrijen?

Dat vrouwen moeite hebben met klaarkomen is niet heel onbekend. Ga je er dus absoluut niet druk over maken, you’re def not alone in this! Tussen 10 en 40% van de vrouwen heeft moeite met klaarkomen, 10 à 15% komt nooit klaar. Daarin hebben mannen dan toch ietsje meer geluk ongeveer 90% van de mannen komt áltijd klaar. Nu moeten we ook eerlijk zeggen dat we het meestal ook zien als dit gebeurd. 😉

3. Kan je klaarkomen tijdens een work-out?

Jaaa! Sommige vrouwen komen klaar tijdens een work-out. Wat? Yes, door bepaalde bekkenbodemspieren oefeningen kan je (blijkbaar) klaarkomen. Al kennen wij niemand die dit daadwerkelijk heeft meegemaakt, it’s possible. 

4. Kijken vrouwen ook naar filmpjes op het internet?

Dat alleen mannen daar naar kijken is dikke onzin. Vrouwen kijken degelijk wel porno. Zo’n 18% van de vrouwen kijkt het vrijwel iedere dag. 63% van de vrouwen kijkt het elke week. Het kijken van dit soort filmpjes is dus hartstikke normaal en is helemaal niet gek!

5. Heb je last van angst en stress?

We hebben allemaal wel eens last van angst of stress. Doei paracetamol, hallo orgasme! Tijdens de ‘Big O’ daalt je pijngrens. Tijdens een climax krijg je als het ware een ‘time-out’. Alle angst en stress gevoelens verminderen en jij voelt je weer top en ready to go. Dus: Feeling anxious? You know what to do. 

6. Hoe vaak masturberen vrouwen?

Uit onderzoek blijkt dat ongeveer 90-95% van de vrouwen masturberen. Weetje: Het blijkt dat vrouwen die relatief meer testosteron hebben vaker masturberen en meer interesse hebben in seks met verschillende mensen. Ah ha! Mocht je jezelf en je lichaam wat vaker willen verkennen dan is daar een heel fijn hulpmiddel voor in omloop. Wij vertellen het je graag..

Tegenwoordig leven we helaas nog steeds in een tijd waar stigma’s heersen over seks en het gebruik van seksspeeltjes. Speciaal om deze seksuele positiviteitsbeweging te ondersteunen verlegde LELO de grenzen en creëerde de ENIGMA. Dit speeltje is speciaal voor degenen die er klaar voor zijn om nieuwe sensaties te ontdekken en de volgende stap naar ‘het onbekende’ durven te nemen. De Enigma is een sonische-golvenstimulator met dubbele werking die is gemaakt voor diegenen die moedig genoeg zijn om naar de ultieme schat op zoek te gaan die bekendstaat als het dubbele orgasme. Een dubbel orgasme is een clitoraal en vaginaal orgasme dat tegelijkertijd plaatsvindt. De acht vibratiepatronen zullen je zeker een optie bieden om aan je stemming te voldoen, en de ultrazachte premium en lichaamsveilige siliconen zorgen voor een ultieme sensuele ervaring. Klinkt niet verkeerd toch?

De LELO Enigma heeft een prijs van €189,00. Maar laten we voorop stellen dat je daar héél véél voor terug krijgt!

7. Hoelang duurt een orgasme?

Gemiddeld duurt een vrouwelijk orgasme zo’n 23 seconden. Bij de man duurt het ‘maar’ 8 seconden. Lucky us ;-)!

8. Kan je klaarkomen door alleen nipple play?

Ok, last but not least: Wist je dat sommige vrouwen niet meer nodig hebben dan alleen nipple play? Dat is helaas maar 1% van de vrouwen, maar toch. Je kan dus zeker wel alleen klaarkomen door ‘just’ nippe play. 

Ons lichaam is iets moois en we moeten vooral niet bang zijn om dit te ontdekken!

Lees ook: Deze 7 feitjes wist jij nog niet over het vrouwelijk lichaam