Laten we een ding meteen duidelijk maken: draag wat je wil. Your body, your choice. Mocht je toch wel benieuwd zijn naar de kledingstukken waar mannen spontaan van gaan kwijlen, dan zit je op het goede adres. Onze vrienden van MAN MAN hebben ons namelijk een handje geholpen: volgens hen zijn dit 5 kledingstukken waar je een man wild mee maakt.

1. Een zwart jurkje

Een van de meest standaard kledingstukken, maar mannen vinden dit fantastisch. Draag zwart en je zit altijd goed. Het straalt klasse en zelfvertrouwen uit, precies waar mannen naar zoeken. Enne, natuurlijk… zwart benadrukt ook nog eens onze vormen. We get it. Een zwart jurkje is al-tijd goed!

2. Rode kleding

Zwart is mooi, maar rood is net een tikkeltje beter. Dit betekent niet meteen dat je allerlei broeken, shirts en truien in het rood moet gaan kopen. Dat is too much. Kies voor een simpel maar sexy rood jurkje of wellicht een mooi lingeriesetje wat een beetje te zien is onder je zwarte trui. Met wat creativiteit is heel veel mogelijk.

3. Een strakke rok

Rude, maar wel eerlijk. Mannen vinden het geweldig wanneer we een strakke rok dragen. Duh! Lekker naar de billen kijken. Je moet het natuurlijk willen, het is namelijk meer dan normaal dat je dit niet bij de eerste dat zou willen dragen. Je wil niet meteen als een lustobject gezien worden, logisch. Doe dit wanneer je wellicht in een verdere stage zit en wat sterker in je schoenen staat.

4. Off shoulder tops en jurkjes

Het is al wel algemeen bekend dat mannen huid willen zien. Wanneer je met een off shoulder topje of jurkje aankomt, zal hij he-le-maal wild worden. Het is super sexy, super aantrekkelijk en laat weinig aan de verbeelding over. Het is een item waar we ons allemaal zelfverzekerd in voelen dus het is ideaal!

5. Kanten kleding

Als laatste hebben we kanten kleding. Het geeft een sexy en mysterieuze vibe, vooral als je dit terug laat komen in een sexy jurkje. Uiteraard worden mannen ook helemaal wild van kanten lingerie, dus wellicht je meer van plan bent… weet je wat je moet doen. Succes!