We kennen allemaal het gezegde: “Beauty is in the eye of the beholder” wat betekent dat wat de één mooi vindt, hoeft de ander niet per se ook mooi te vinden. En hoewel wij van mening zijn dat dit waar is, en iedereen prachtig is op zijn of haar eigen manier, hebben de sterren ook wat te zeggen over jouw schoonheid. Vrouwen met dit sterrenbeeld worden namelijk als knapst gezien!

vissen sterrenbeeld het knapst

Vrouwen met Vissen als sterrenbeeld zijn het knapst

Ben jij geboren tussen 18 februari en 20 maart? Dan ben je waarschijnlijk hella georgous! Vrouwen met Vissen als sterrenbeeld zijn namelijk het knapst, volgens expert astrologen. In de ogen van een vrouw met Vissen als sterrenbeeld kijken is levensgevaarlijk: je zal haar verleidelijke allure niet kunnen weerstaan! De ogen zijn de meest aantrekkelijk feature van een Pisces vrouw.

De knapste sterrenbeelden

Ben jij geen Vissen? Geen zorgen! Misschien ben jij wel één van de volgende 4 sterrenbeelden.

Weegschaal (de all round beauty)

Weegschalen zijn all about the *aesthetic*. Ze zijn charmant, zacht en gewoonweg enorm knap.

Leeuw (sexy lippen en perfecte borsten)

De lippen en wangen van een Leeuw worden gezien als de mooiste feature. En dan hebben we het nog niet eens over de boobs gehad!

Tweeling (angelic beauty)

Is het een engel of een Tweeling? Who knows.. Tweelingen hebben vaak een engel-achtig gezicht waardoor het haast lijkt of ze van een ander universum komen.

Ram (een prachtig gezicht)

Rammen hebben vaak een prachtig gezicht, met sterke gezichtskenmerken. Rammen zijn onmiskenbaar knap!

Is astrologie echt?

Hoewel we van de daken zouden willen schreeuwen dat astrologie science is, is dit helaas niet waar (sorry astro-girls). Wees dus vooral niet getreurd als jouw sterrenbeeld niet in dit rijtje staat. Astrologen hebben verbanden en patronen ontdekt tussen de stand van sterren en planeten op de dag en tijd dat je geboren bent en verschillende karaktereigenschappen en uiterlijke kenmerken. Maar dit betekent niet dat alle vissen mooie ogen hebben en alle stieren koppig zijn. Dus, neem deze info met vooral met een korreltje zout en mocht je sterrenbeeld er wel tussenstaan, steek het compliment dan maar in je zak!

Lees ook: Astrologie voor dummies: sterrenbeeld, maanteken en ascendant