De gebroeders Jonas hebben het goed voor zichzelf geregeld. Naast dat ze een gouden keeltje hebben en elkaar door dik en dun steunen, hebben de mannen ook ieder een prachtige vrouw aan hun zijde. Zowel Nick, Kevin en Joe zijn gezegend met een geweldige love match. Benieuwd wie de dames in kwestie zijn? Dan vertellen we je graag!

Joe Jonas

Joe is al een tijdje gelukkig getrouwd met Game of Thrones en X-MEN-actrice Sophie Turner. Samen hebben ze een dochtertje genaamd Willa. Turner en Jonas ontmoetten elkaar in 2016 via sociale media. ‘We hadden veel wederzijdse vrienden,’ zei Turner in een interview met Harper’s Bazaar UK. ‘Zij probeerden ons al langer aan elkaar voor te stellen. We volgden elkaar op Instagram en hij stuurde me opeens een bericht,’ zegt Turner over Jonas. Later, in 2016, worden Turner en Jonas steeds vaker samen gespot. In januari van 2017 wordt hun relatie Insta official. In hetzelfde jaar kondigen de lovebirds aan dat ze gingen trouwen. De ring waarmee Joe, Sophie ten huwelijk vroeg, kost naar verluidt $150.000 dollar.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Sophie Turner (@sophiet)


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Sophie Turner (@sophiet)


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Sophie Turner (@sophiet)

Kevin Jonas

Kevin Jonas is in het echt verbonden met Danielle Deleasa. Zij is de minst bekende partner van de drie. Nochtans is het koppel al tien jaar getrouwd en hebben ze samen twee dochtertjes, Valentina Angelina en Alena Rose. Ze schitterde wel in ‘Married to Jonas’, een realityreeks over hun huwelijk die vroeger op televisie werd uitgezonden. Ook speelde Danielle mee in de videoclip ‘What A Man Gotta Do’ van de broertjes.

Nick Jonas

Last but not least.. Nick Jonas, de jongste van de broers, is al een tijdje gelukkig samen met actrice en model Priyanka Chopra. Nick en Priyanka werden begin juni 2017 voor het eerst als stelletje gespot in New York. De twee kenden elkaar al langer en bezochten onder meer samen het Met Gala in 2017, maar volgens de actrice was dat ‘puur vriendschappelijk’. Daar is nu natuurlijks niks vriendschappelijks meer aan. De twee houden het dan ook zeker niet geheim dat ze een groot gezin willen. “Het zou geweldig zijn om een gezin te stichten, maar wij zijn sowieso al heel erg blij dat we elkaar gevonden hebben en een gelukkig huwelijk hebben. Sommige dingen heb je nou eenmaal niet zelf in de hand, dus tel je zegeningen,” aldus Nick.

Lees ook: Maak kennis met de vriendin van zanger Gers Pardoel