Soms is het lastig om uit te vinden wat jij en je crush of partner fijn vinden in bed. De één heeft nou eenmaal andere behoeften in bed dan de ander. Toch zijn er een aantal dingen die ieder koppel wel kan waarderen. Dit zijn vier tips van een expert voor vuurwerk tussen de lakens. En dat willen we allemaal wel, toch?

Tips van een expert voor écht vuurwerk tussen de lakens

Voornamelijk in het begin van een relatie is het nog een echte zoektocht naar wat jullie willen in bed. Het is juist daarom zo belangrijk dat je dit in een relatie ter sprake brengt, zodat jullie er beide van genieten. Er zijn een aantal tips van een expert die jullie sowieso in kunnen zetten voor een fijne tijd in bed. Ben je klaar voor écht vuurwerk tussen de lakens? Gebruik dan deze tips eens en breng het vooral ter sprake aan je lover. Succes gegarandeerd!

1. Love yourself

Als je je comfortabel voelt met jezelf, zal je merken dat je er meteen veel meer van kan genieten in bed. Vergeet die vetrolletjes en je behaarde benen! Dat maakt je lover helemaal niets uit. Hij heeft liever dat je helemaal bezig bent met hem en je van het moment geniet.

2. Alle tijd voor voorspel

Voorspel is minstens zo fijn als de daad zelf. Juist daarom moet je dit deel zeker niet te snel overslaan. Vooral voor vrouwen is dit juist een mega belangrijk moment, omdat dit nodig is om goed in the mood te komen.

3. Bouw de spanning op

Ben je toevallig bekend met het fenomeen edgen? Dit betekent dat je constant het randje van een hoogtepunt opzoekt, zodat de spanning zich compleet opbouwt? Uiteindelijk barst er, figuurlijk natuurlijk, een bom en dat is intens genieten voor jullie beide.

4. Zet glijmiddel op je nachtkastje

Geen bedavontuurtje is compleet zonder dit hulpmiddeltje. Juist glijmiddel kan ervoor zorgen dat het allemaal net wat soepeler verloopt en dus beter glijdt. Dan voelt het meteen enorm anders.