Wie is er tegenwoordig niet verslaafd aan het realityprogramma Ex On The Beach? Hier op de redactie wordt er ook wat afgekeken. Zo ontstaat er toch weer menig wat gespreksstof na elke aflevering. Want ja, elke zondagavond mogen we weer genieten van het laveloze gedrag van onze geliefde exen. Daarom snappen wij als geen ander dat jij net zo’n dikke tijd vol drama en seks wilt mee maken. En hoe kan je dat beter beleven dan in de villa zelf?

ex-on-the-beach

Here is the villa…

Deze villa is simpelweg gewoon perfect voor jou en je girlies (of als je mannen mee wil nemen, kan natuurlijk ook prima). Geniet van de luxe, het heerlijke zwembad en de mooie omgeving, want je krijgt het allemaal. En dat voor maar een heel klein mooi prijsje..

De villa biedt ruimte voor maximaal 20 personen en is voorzien van 9 slaapkamers, waaronder natuurlijk ook The Love Mansion. Die ehm ja, al wel ‘ingewijd’ is. Ook is er een bioscoopkamer, waarin jij alle afleveringen van EOTB:DD kan binge watchen. Als jij al het drama, de seks en de lusten van deze exen wilt herbeleven dan is de villa Coral Estate 303 perfect voor jou. Voor een bedrag van 48 euro per nacht zit jij samen met 19 anderen in deze villa. Je zou er natuurlijk ook perfect tot rust kunnen komen! Er is namelijk geen Tablet of Terror aanwezig die aan je kop zeurt of je op triple date laat gaan met je exen.

Villa-Ex-On-The-Beach-Double-Dutch-Gewoonvoorhem-9 Villa-Ex-On-The-Beach-Double-Dutch-Gewoonvoorhem-1 Villa-Ex-On-The-Beach-Double-Dutch-Gewoonvoorhem-2 Villa-Ex-On-The-Beach-Double-Dutch-Gewoonvoorhem-3 Villa-Ex-On-The-Beach-Double-Dutch-Gewoonvoorhem-4 Villa-Ex-On-The-Beach-Double-Dutch-Gewoonvoorhem-5 Villa-Ex-On-The-Beach-Double-Dutch-Gewoonvoorhem-8 Villa-Ex-On-The-Beach-Double-Dutch-Gewoonvoorhem-10 Villa-Ex-On-The-Beach-Double-Dutch-Gewoonvoorhem