Parijs, de stad van de liefde! De ideale plek om het weekend door te brengen. Het maakt niet uit hoeveel keer je hier al bent geweest, deze stad heeft ons hart toch écht gestolen. Heb jij een weekendje Parijs gepland? Wij geven je de ultieme tips om er weer een onvergetelijke trip van te maken.

paris-femfem

Verblijf

Hotel Panache 

In het centrum van Parijs vind je dit prachtige hotel. Het is centraal gelegen en op loopafstand van Grands Boulevards metrostation. Vanuit de gezellige, knusse kamers heb je goed uitzicht over de stad. Een echte aanrader om te verblijven!

1, rue Geoffroy-Marie, 75009 Parijs

hotel1-femfem hotel2-femfem hotel3-femfem
Foto’s via Hotel Panache 

Lunchen

La favorite

Vlakbij het Saint-Paul-metrostation vind je het café-restaurant La favorite, een heerlijke plek om te lunchen. Het interieur heeft een vintage-achtige stijl, wat helemaal past bij Parijs. Een fantastische hotspot om de lunch door te brengen!

4, rue de rivoli, 75004 Parijs

paris2-femfem

Foto’s via La Favorite

Diner

La Belle Époque

Beleef de Parisian vibes in restaurant La Belle Époque. Geniet hier van een fantastische diner geserveerd door super vriendelijk personeel. Na het eten nog zin in een drankje? Dat kan! Neem een kijkje in de bar van het restaurant.

36, rue des Petits Champs, 75002 Parijs

Drankjes

Maison Sauvage

 Je herkent deze hotspot meteen door de groene, begroeide gevel! De perfecte plek om na een dagje rond geslenterd te hebben in de stad hier neer te ploffen met een heerlijke cocktail. Niet alleen de cocktails zijn hier goddelijk, ook voor lekker eten ben je hier aan het goede adres. Tip: super geschikt voor Instragram proof foto’s!
5 rue de Buci, 75006 Parijs

Waar kom jij graag in Paris?