Het doorslikken van zaad: niet elke vrouw is er even fan van, sterker nog… De meerderheid zegt dit altijd niet te doen en walgt al van het idee. Toch blijven er genoeg dames over die niet moeilijk doen over een beetje sperma. Zij hoeven zich in ieder geval geen zorgen te maken over wat voor viezigheid te binnen krijgen, want het blijkt mega gezond te zijn.

vrouwen seksspeeltjes FEM FEM

Gezonde stoffen

Het klinkt natuurlijk een beetje raar, maar een kwakje bestaat namelijk voor 90 procent uit water en de andere 10 procent bevat eiwitten, fructose, koolhydraten en mineralen zoals zink, calcium, kalium en magnesium. Overigens zijn de eiwitten licht verteerbaar dus mannelijk zaad zag niet snel op de maag liggen.

Wat er zoal over het slikken van zaad wordt beweerd is zeker interessant. Zo zouden de stoffen die in zaad zitten zorgen voor een anti-depressief gevoel. Daarnaast zijn vrouwen die regelmatig slikken een stuk opgewekter en bevorderd ook de slaap. Ook een pluspuntje: slikken houdt je blijkbaar langer jong en kan preventief werken tegen ouderdomsziektes zoals Alzeheimer. Of dit écht bewezen is, is niet duidelijk.

Vrouwen die nu en dan doorslikken zouden ook het kindje gezonder kunnen houden tijdens de zwangerschap. Nu horen we je denken, hoe dan? Nou de eiwitten die ze binnenkrijgen via het zaad van de man zouden embryo’s beschermen en toleranter maken tegen ziektes. Oh, en nog een pluspunt voor zwangere vrouwen: blijkbaar helpt het tegen ochtendmisselijkheid! Is dat even mooi meegenomen toch?

We weten verder allemaal dat zaad verschillend kan smaken, dit hangt natuurlijk heel erg af van wat de man heeft gegeten. Is hij tot in de late avonduurtjes uitgegaan en heeft hij veel alcohol gedronken, dan zal je dit ook zeker proeven.. En het is niet heel lekker. Daarnaast zou het eten van vlees ook een slechtere smaak geven. Het zaad van vegetariërs blijkt namelijk een stuk lekkerder te zijn. Wat smaakt dan wel lekker? Het antwoord is heel simpel: fruit. Fruit zit vol natuurlijke suikers, vitaminen en mineralen die je lichaam zuiveren en het sperma zoeter maken. Vooral ananas doet het goed!

Lees ook: dit zijn de verschillende vormen van een penis