Ondanks dat veel mensen waarschijnlijk niet zitten te wachten op het koude weer, toch hebben regen, kou en sneeuw natuurlijk ook hun positieve kanten. In de herfst of winter kun je heerlijk en zonder excuus met je kopje thee onder een dekentje kruipen om vervolgens naar je favoriete kerstfilms te kijken (ondanks dat het pas over 6 weken kerst is!)

Kerstfilms
Photo by Mint Owl

Kerstbomen met lichtjes, kerstmuziek, en vooral het heerlijke kerstdiner zullen jou waarschijnlijk altijd een warm gevoel geven. Uit onderzoek is zelfs gebleken dat wanneer we luisteren naar oude of nostalgische muziek, zoals kerstmuziek, je daadwerkelijk warm wordt vanbinnen en van buiten! Alle redenen om gauw op de bank te ploffen om snel een kerstfilm aan te zetten!

De oude bekende kerstfilms zoals Home alone of The Santa Claus kent iedereen ondertussen wel, maar elk jaar komen er weer nieuwe kerstfilms bij. Daarom heb ik voor jullie alvast een lijstje gemaakt met de leukste, en meest cheesy kerstfilms die je waarschijnlijk nog niet kent, en ze staan allemaal op Netflix! Zo kun jij je alvast lekker voorbereiden op het kerstgevoel: 

1. Merry Kissmas

 

 2. The Holiday Calendar

 

 3. A Wish for Christmas

 

 4. A Christmas Prince

 

5. Christmas Inheritance

 

Lees ook: Te vroeg om al kerstinkopen te doen? Niet met deze ornamenten