Ken je dat gevoel van een eerste date? Je bent ontzettend nerveus en hoopt dat je heel de avond doorkomt zonder een awkward stilte. Nu gaan die dates meestal beter dan verwacht gelukkig, maar wat doe je na afloop? Misschien is de date wel zo gezellig dat je deze voortzet bij jou of zijn huis? Duik je met elkaar het bed in of moet je daarmee wachten? Natuurlijk voelt zoiets op dat moment goed of niet, toch zijn er redenen waarom het voor een afknapper kan zorgen.

daten-fem-fem

Alle dates

Als je direct op de eerste date seks met hem hebt dan kan hem dat de indruk geven dat je dit altijd doet op alle eerste dates. Niet echt het type idee dat je over jezelf wil afgeven.

Jagen

Hij krijgt het gevoel dat hij je zonder moeite in bed heeft gekregen. Mannen jagen graag en in dit geval ben jij de prooi. Als je al snel hierin meegaat kan de spanning voor hem er af zijn en is het niet meer spannend.

Te vroeg gepiekt

Als je op de eerste date al ergens een drankje hebt gedronken, diepe gesprekken hebt gehad, heerlijk hebt gegeten en tenslotte ook nog bij elkaar in bed bent beland. Wat blijft er dan nog over voor de volgende dates? Gevalletje te vroeg gepiekt?

Emotionele wezens

Wij zijn vrouwen en wij zijn wat dat betreft echt emotionele wezens. Wij kunnen al snel met iemand een connectie voelen, zo ook na de seks. Sterker nog, we gaan ons daar ook naar gedragen. De man voelt deze band meestal nog niet zo, maar jij wel. Dit kan behoorlijk needy overkomen, wat mannen kan afschrikken.

Deze punten zouden ervoor kunnen zorgen dat een man zijn interesses verliest. Nu is het natuurlijk voor iedereen anders. Als het goed voelt en er een sterke aantrekkingskracht is, waarom zou je het dan niet gewoon lekker doen?

Lees ook: deze leugentjes vertellen we tijdens het daten