Wil je ook graag dat je was de hele dag lekker ruikt? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Op TikTok hebben we een video gevonden over waar jij heerlijke wasparfum voor een prikkie kunt halen. En met heel veel goede reviews.

wasparfum lidl

Wasparfum bij Lidl

Tegenwoordig komen we de leukste nieuwtjes en trends tegen via TikTok. Want wat is ons leven nu ook zonder social media? Zo zijn we ook de onderstaande video tegengekomen, waarin een heerlijke wasparfum wordt gedeeld. Deze wasparfum is voor maar liefst €2,99 te halen bij Lidl. Echt een heerlijk koopje, toch?

Er zijn een aantal verschillende geuren verkrijgbaar. Zo heb je Japanse Blauwe Regen, de Originele, Argan en Lente. Je kunt je wel een beetje inbeelden hoe lekker fris al deze geuren ruiken. Met de inhoud van deze fles kun je 40 wasbeurten genieten van fris ruikende kleding. Voeg twee dopjes rechtstreeks toe aan het wasverzachterbakje, en drie dopjes als je dat extra beetje parfum wilt hebben.

En het leuke is dat je de wasparfum ook kunt gebruiken vloerreiniger. Voeg twee dopjes toe aan vijf liter water en dweil je hele huis. Wedden dat je huis nog nooit zo lekker heeft geroken?

Goede reviews

In de TikTok-video wordt duidelijk dat deze wasparfum, ondanks de lage prijs, qua kwaliteit niet te wensen overlaat. In Italië werd dit product namelijk al eerder verkocht en werd dit enorm goed gewaardeerd. Van de vijf sterren die mensen konden geven, stemden 777 mensen minimaal vier sterren of hoger. En dat is dus een goed teken!

@meerdoenmetminder

Wasparfum bij Lidl! Ik nam er 2 mee, de blauwe en groene (die ruikt naar die gouden bekende wasverzachter). 🔥🔥 . . #voorjou #voorjoupagina #vjp #wasparfum #lidl #lidlnederland #lidlfinds #dupeparfum

♬ origineel geluid – Meerdoenmetminder

Waarom wasparfum?

Je zult je misschien afvragen: waarom wasparfum? Wasparfum zorgt ervoor dat je was een heerlijke en sterke geur krijgt. Afhankelijk van het aantal dopjes wat je in het wasverzachterbakje stopt, kan de geur sterker worden en langer te ruiken zijn. Normaal gesproken kun je de hele dag genieten van een frisse geur. Soms ruik je het zelfs de volgende dag nog goed.

Dit heb je niet zo zeer met wasverzachter of waskorrels. Die hebben natuurlijk ook een lekker geurtje, maar die zijn vaak minder lang te ruiken. Het woord zegt het eigenlijk al: het is een parfum. En van de meeste parfums kun je de hele dag genieten van de geur (ook al ruik je het zelf soms niet meer).

Kortom, wasparfum is een fantastische toevoeging aan je wasroutine die je kleding net dat beetje extra geeft. Bij Lidl kun je nu deze wasparfums halen tegen een erg betaalbare prijs. Of je nu op zoek bent naar een frisse, bloemige of kruidige geur, er is vast wel een optie die bij jou past.