De grootte van iedere penis is anders. Hoewel mannen graag wat groter geschapen willen zijn, kan dit ook z’n nadelen met zich meebrengen. Hij kan namelijk ook te groot zijn voor jou. Herken jij dit probleem en zit jij met je handen in het haar? Geen zorgen, want wij vonden uit wat je moet doen als een man te groot geschapen is.

te groot geschapen

Wat moet je doen als een man te groot geschapen is?

De een zal er geen moeite mee hebben terwijl de ander toch wel tegen een probleem aanloopt. Hoe fijn het ook kan zijn dat hij groot geschapen is, heeft het ook zeker minpunten. Vooral als het tussen de lakens iets minder soepel verloopt doordat een man te groot geschapen is. De volgende tips kun je meenemen het bed in, zodat jullie het voortaan ook leuk hebben 😉

#1 Pijn betekent stoppen

Luister alsjeblieft goed naar je lichaam in het geval van pijn. Pijn betekent echt stoppen! Het heeft geen zin om er even doorheen te bijten, want hier krijg je op lange termijn juist meer problemen van. Je kunt in een vicieuze cirkel van pijn terecht komen, waardoor voortaan alle vrijpartijen pijn blijft doen. Hoe vervelend ook, is het toch beter om te stoppen en bijvoorbeeld op een andere activiteit over te gaan.

#2 Andere activiteit

We benoemden het hierboven al even, maar orale seks is zeker een goede vervanging van penetratie. Het is minstens net zo fijn en kan ook voor hele intieme gevoelens zorgen.

#3 Ga zelf bovenop

Naast dat een man dit sowieso erg sexy vindt, heeft het meer voordelen. Je hebt namelijk alles zelf in de hand. Dat betekent dat je zelf de keuze hebt over de snelheid, diepte en de hoek. Zo kun je zelf beter aanvoelen wat prettig voelt en wat niet.

#4 Oefenen

Gebruik dildo’s of vibrators om te oefenen en ga steeds voor een maatje groter. Zo kun je van te voren je vagina laten wennen en oefenen met een steeds grotere variant. Uiteindelijk zul je merken dat het makkelijker gaat. Neem er wel de tijd voor en ook hier geldt: pijn betekent stoppen!

#5 Vibrator

Laat jouw bf jou penetreren met een vibrator tijdens de daad. Zo kun jij er ook van genieten zonder dat het pijn doet.

#6 Zorg dat je eerst (meerdere keren) bent klaargekomen

Zo wordt de situatie daar beneden een stukje ruimer, soepeler en fijner. Hierdoor kan het zijn dat je vagina een iets groter geschapen man beter aan kan.

#7 Train je bekkenbodem spieren

Deze spieren zijn heus niet alleen inzetbaar als je blaas vol zit. Het is eigenlijk een must om deze spieren goed onder controle te hebben. Zo leer je goed ontspannen (om pijn tegen te gaan) én kan het bijdragen aan een nog intensere climax.

#8 Neem de tijd voor voorspel

Dit is sowieso voor iedere vrijpartij ontzettend belangrijk, omdat voorspel er voor zorgt dat je als vrouw goed opgewonden raakt. Helaas is het bij ons niet alleen een kwestie van de boel omhoog krijgen daar beneden. Neem hier dus altijd goed de tijd voor. Dan voelt het sowieso net allemaal ietsje beter!

Lees ook: Met deze tips kun jij je vrijpartij langer laten duren