Relaties zijn leuk ja, maar ook moeilijk. En hoe graag je ook wilt geloven in het hele ‘wij delen alles met elkaar’ verhaal zijn er toch altijd dingen die jij van hem, en hij van jou, verzwijgt. Sommige dingen bespreek je als vrouw gewoon liever met je vriendinnen maar ook mannen hebben bepaalde dingen waar ze het liever niet over hebben met hun partners.

mannen geheimen FEM FEM

Werk en familie drama

Mannen zijn trotse wezens. Ze willen er altijd voor zorgen dat het lijkt alsof alles hartstikke goed met ze gaat ook al is het misschien niet zo. Ja, ook jouw vriendje doet dit. Als hij problemen heeft op werk, heeft ruzie met een vriend of er zijn wat issues met zijn familie dan houdt hij dit liever voor zichzelf. Vraag er dus af en toe naar, laat weten dat je er altijd voor hem bent. Wellicht voelt hij zich dan meer op zijn gemakt om het met je te delen.

Dat hij ooit gedumpt is of een partner heeft gehad die vreemd is gegaan

Jahaa, mannen en hun trots. Een reden dat vorige relaties niet vaak besproken worden. En al helemaal niet als het gaat om een vrouw die hem misschien keihard heeft belazerd en gedumpt. Als hij dit soort dingen deelt heeft hij het gevoel dat hij dan toegeeft dat hij geen controle had in zijn vorige relatie.

Dat hij je vriendin(nen) aantrekkelijk vindt

Misschien beter ook dat ze dit voor zichzelf houden want ook al willen ze niks van je vriendin, toch kan het voor spanning zorgen (en jaloezie) als je weet dat hij je beste een lekker wijf vindt.

Waar hij over fantaseert in de slaapkamer

Misschien heeft hij wel een fetish of lijkt het hem leuk om wat speeltjes toe te voegen aan jullie seksleven. Alleen het probleem is: hij durft dit niet met je te delen. Wat je eventueel zou kunnen proberen is jouw eigen fantasieën met hem te delen, dan voelt hij zich meer op zijn gemak om het ook met jou te doen.

Wat zijn vrienden van jou vinden

Belangrijkst is natuurlijk wat hij zelf van jou vindt maar je wil uiteraard ook dat zijn maatjes je mogen. Maar stel ze zijn niet zo’n fan van je, dan zal hij dit niet nooit je delen om ongemakkelijke situaties te voorkomen.

Hun browsergeschiedenis en wachtwoorden

Mannen en vrouwen hechten allebei veel waarde aan hun privacy. Of ze nou iets te verbergen hebben of niet, vertrouw de ander.

Wat hij met zijn vrienden allemaal hebben gedaan tijdens hun guys night

What happens in Vegas, stays in Vegas.’ Geldt ook als het gaat om een avondje uit met zijn vrienden.

Zijn financiële situatie

Volwassen leven is zwaar. Je krijgt rekeningen in overvloed en soms heb je gewoon niet het geld om ze te betalen. Maar dit delen met iemand waarmee je date? Nee, liever niet.

Dat hij nog gevoelens heeft voor zijn ex

Moet je ook niet willen weten. Hierdoor ga je je extreem onzeker voelen. Break-ups zijn moeilijk en je weet natuurlijk niet hoe zijn relatie met zijn ex in elkaar zat dus ja, het kan inderdaad zo zijn dat er nog wel wat gevoel voor haar is en het is ook overduidelijk waarom hij zoiets nooit met je zou delen. Zou jij zelf ook nooit doen.

Qua seks zijn er ook een aantal dingen die mannen niet durven te vragen maar toch wel echt willen weten. Wellicht een gespreksonderwerp voor in bed vanavond?