Na het succes van haar laatste film Luckiest Girl Alive is Mila Kunis weer helemaal hot. Maar wat eet deze sexy mom nou precies om er zo goed uit te blijven zien? Aan Harper’s BAZAAR vertelt ze precies wat ze eet.

Dit is wat Mila Kunis op een dag eet
Bron: Luckiest Girl Alive

Ontbijt

Om de dag goed te beginnen, begint Mila Kunis met een kop koffie. Maarre, niet zomaar een bakkie pleur. De actrice drinkt niks anders dan old school drip coffee met hierin wat opgeschuimde vanille Silk Oat Milk Creamer. Nadat ze haar kinderen naar school heeft gebracht, eet de actrice meestal de restjes van hun yesterdays lunch als ontbijt.

Omdat dit eigenlijk nooit genoeg is, maakt ze hierna vaak nog een avocadotoast met volkoren brood. Hierbij voegt ze ook nog een ei en wat ‘Everything but the bagel seasoning’ toe, en klaar is Kees. Een heerlijk ontbijtje. Maar van een geroosterd broodje en wat dips zoals hummus of tzatziki is ze ook groot fan.

Lunch

Meestal probeert Mila wat fruit en string cheese mee te nemen naar werk, maar omdat ze zo druk is, vergeet ze dat wel eens te eten. Als ze vanuit huis werkt, probeert ze altijd eerst de restjes van de dag ervoor te eten (ze haat het als eten wordt verspild) en anders maakt ze een proteïne smoothie. Hiervoor gebruikt ze lactosevrije melk en obviously proteïne poeder.

Avondeten

Haar most favorite avondeten? Een quinoa- of salade based bowl. Hiervoor maakt ze quinoa of salade en snijdt en kookt ze verschillende soorten groenten, zodat iedereen zijn eigen bowl samen kan stellen. Ideaal toch? En heerlijk! Haar dochter en man zijn pescatariër en om ervoor te zorgen dat ze niet twee aparte maaltijden hoeft te koken (want ze is natuurlijk geen restaurant) eten ze doordeweeks vis en een gezonde maaltijden, zoals gebakken zalm met groente en wat rijst.

Twee keer per week bestelt Mila maaltijden bij een maaltijdservice als bijvoorbeeld Hello Fresh. Maarre, ben je echt een Oekraïner als je moeder niet minstens één keer per week een thuis gekookte maaltijd meeneemt? Precies, Mila’s moeder Elvira doet dat dus. We horen de actrice ook alles behalve klagen. Denk hierbij aan een typisch heerlijke Oekraïense maaltijd zoals, gerookte vis of haring, augurken en warme aardappelen met dille, zout en olijfolie. Klinkt heerlijk!

Niet te vergeten… het toetje

Het eten waar iedereen op zit te wachten: het toetje. Mila onthult dan ook dat zij en haar gezin elke avond geniet van een “paar hapjes” ijs. Haar favoriete smaken? Chocolade malted crunch of rocky road. Lekker!