Geen verplichtingen aankomend weekend? Familie Paasbrunch waar je per se bij aanwezig moet zijn? Paaseitjes zoeken met je neefjes of nichtjes? Is jouw agenda nog hartstikke leeg en heb je alle tijd voor spontane afspraken? Mooi. Dan helpen we je graag met wat inspiratie voor het lang weekend.

pasen amsterdam FEM FEM

Zaterdag 31 maart: Nog snel langs de HEMA Pasen-pop-up-store

Last minute nog wat chocolade Paaseieren scoren? Zorg dan dat je even een bezoekje brengt aan de HEMA Pasen-pop-up-store in de Runstraat in de 9 Straatjes. Alles draait om Pasen en je kunt al jouw favoriete smaken paaseitjes per kilo scheppen. Dit is de laatste dag dat het open is dus zorg dat je niet te laat bent!

Zaterdag 31 maart: Paaseieren zoeken in Bar Kantoor

Zin om het kind in jezelf toch gelukkig te maken? Ga Paaseieren zoeken in het Conscious Hotel en Bar Kantoor in Westerpark in Amsterdam. Oké, correctie: ga kantoorartikelen zoeken. Klinkt wellicht wat vreemd, maar elk item heeft een kaartje met unieke code waarbij je van alles kan winnen. Vind je toevallig de gouden agenda? Lucky you. Dan win je namelijk een overnachting met diner in het nog te openen hotel en restaurant.

Zondag 1 april: Paasontbijt in de Foodhallen en de Kanarie Club

Heb je kinderen? Ga met ze naar de Foodhallen en de Kanarie Club op 1ste Paasdag tussen 11:00 en 13:oo. Het is daar dan namelijk omgetoverd tot kids playground. Denk aan een ballenbak, ze kunnen zich laten schminken, lekker knutselen en op zoek gaan naar verstopte paaseieren. En jij? Jij kan lekker genieten van een G&T bij de Gin & Tonic bar of Eggs Benedict bij de Kanarie Club.

Maandag 2 april: Paasontbijt bij Bluespoon

Hier moet je wel van te voren even reserveren maar gevestigd in het mooie Andaz Hotel aan de Prinsengracht kan jij tweede paasdag uitgebreid ontbijten met een special samengestelde Paas brunch en cocktails.

 Zoek je nog meer tips voor Pasen? Hier zijn nog meer toffe dingen om te doen tijdens het Paasweekend.