Je weet het nog wel: vorig jaar ging Waylon vreemd in de periode dat vriendin Bibi Breijman in verwachting was van hun zoontje Chester. Het was een flink drama, maar Bibi besloot de zanger uiteindelijk te vergeven. Zijn de twee nog bij elkaar en hoe gaat het nu tussen hen?

waylon relatie bibi

Vreemdgegaan

Het is niemand ontgaan dat vorig jaar geruchten rondgingen over dat Waylon ontrouw zou zijn geweest in de periode dat Bibi Breijman in verwachting was van hun zoontje Chester. De geruchten bleken werkelijkheid te zijn, want niet veel later gaf Waylon zijn fouten toe in een uitgebreide post op Instagram. De zanger gaf demonen in zijn hoofd de schuld, maar later bleek een stoornis “daar beneden” de boosdoener te zijn. Best een slap excuus, vond heel Nederland. Het imago van Waylon was hierna ook onherstelbaar beschadigd.

Bibi had enkele weken gewacht om op de situatie te reageren, maar heeft hier uiteindelijk een uitgebreide YouTube-video over maakte. Thank god for Waylon, dat Bibi hem uiteindelijk een tweede kans heeft gegeven. Maarre, hoe gaat het nu tussen de twee?

Update

Gisterenavond schoof Waylon aan tafel bij Khalid & Sophie om te praten over de muzikale erfenis van André Hazes en gaf daar ook meteen een relatie-update over hem en Bibi. De zanger vertelt over zijn relatie dat “alles lekker rustig” is en “dat dat ook weleens lekker is”.

Wanneer Sophie Hilbrand hem vraagt of hij zichzelf in André Hazes kan zien, zegt Waylon: “Misschien het zoeken. Dat dat wel iets is wat je begrijpt. Het jezelf willen pijnigen daarmee ook. Iets destructiefs, dat herken ik ook wel”. Ook onthulde hij dat het dus thuis erg goed gaat: “Ik heb het geluk dat ik een geweldige gezinssituatie heb waarin ik dat allemaal niet meer hoef te doen”.