Nieuwe week, nieuwe kansen. En eigenlijk alles staat al in de sterren. Loop jij deze week een nieuwe liefde tegen het lijf? Of maak je halsoverkop een verkeerde beslissing? Er kan van alles gebeuren, en wij weten wat. Dit is jouw weekhoroscoop.

weekhoroscoop

Ram

De komende week kun je nogal een flapuit zijn, denk daarom goed na over je woorden en acties. Daarnaast is de lente in volle bloei, en dat betekent een nieuwe look. Ga voor een kleding make-over of ga lekker experimenteren, dit is namelijk jouw maand. Plan dit weekend vol met sociale events, straal in je nieuwe outfits, en misschien komen er dan wel nieuwe vriendschappen op je pad.

Stier

De komende weken zullen intens aanvoelen. Het is belangrijk om een stapje terug te doen en je te concentreren op je privéleven. Wees voorbereid op enkele eindes in vriendschappen of romantische relaties. Je leven kan flink overhoop gegooid worden, zorg daarom voor genoeg ontspanning. Neem tijd voor jezelf om te helen, en probeer de dingen die je niet kunt veranderen, te accepteren.

Tweeling

Het is belangrijk voor Tweelingen om voorzichtig te zijn met wat ze zeggen in sociale situaties. Evenals het versturen van emotionele e-mails of sms’jes naar ex-partners – maar dat is natuurlijk sowieso nooit een goed plan. Daarentegen, zijn de komende weken gunstig voor vriendschappen en het versterken van je banden. Het weekend is een goed moment om een gezellig uitje te plannen met je vrienden, dit geeft je de gelegenheid om met bij te kletsen en elkaar te motiveren.

Kreeft

Jij moet je vooral focussen op je dromen en op alles wat je wil bereiken in je leven. Het is een perfecte week voor zelfreflectie. Geniet van alle schoonheid om je heen. Hoewel je communicatie wat stroef kan verlopen, kun je toch succes boeken op je werk. Netwerken kan je helpen je doelen te bereiken, en je reputatie op te bouwen. Maar, wees voorzichtig en kijk eerst voordat je de sprong waagt.

Leeuw

Op liefdesgebied kunnen Leeuwen zich deze week avontuurlijk voelen. Jullie worden aangemoedigd om je passie te tonen. Ben dus niet bang om jezelf bloot te geven, dit kan namelijk leiden tot het vinden van iemand die je begrijpt, en waarmee je een passie deelt. Deze week draait het om plezier maken en leuke dingen doen met je partner.

Maagd

Voor Maagden is het geen gunstige tijd om risico’s te nemen of impulsief te handelen. In plaats daarvan, is het verstandig om je te richten op belangrijke taken. Vernieuw je verzekeringen, los je schulden af en regel je belastingen. Je romantische leven zal wel floreren. Zelfs als jullie al lang samen zijn, kan je relatie een nieuwe fase van liefde en harmonie ingaan.

Weegschaal

Deze week heb je de kans om je ideale partner te ontmoeten. Als je bereid bent om er moeite voor te doen, kun je iemand vinden die een vonkje in je hart zal laten branden. Verder is dit een goede tijd om aan creatieve projecten te werken, een nieuwe liefdesrelatie te beginnen of op avontuur te gaan met je partner in crime.

Schorpioen

Nu we de lente ingaan, is het de komende weken tijd om te werken aan je doelen op het gebied van gezondheid en zelfdiscipline. Gebruik deze energie om je leven te reorganiseren, en gezondere gewoonten voor jezelf te creëren. Begin echter langzaam. Overdrijf het niet en zorg ervoor dat je jezelf niet opbrand. Sluit de week af met wat quality time met je gezin, het is namelijk een geweldige week om je familiebanden te versterken.

Boogschutter

Deze week is het belangrijk om nieuwe inspiratie te zoeken en weer contact te maken met je innerlijke kind. Het is een gunstige tijd voor speelse romances en hartstochtelijke affaires. De week eindigt met veel creatieve energie. De pérfecte tijd voor zelfexpressie, of het nu gaat om werken aan je passieproject, of het uiten van je liefde. Wees niet bang om je gevoelens te uiten.

Steenbok

De komende weken kunnen wat dramatisch aanvoelen in je huiselijk leven. Dit kan leiden tot familiedrama, of situaties waarin je brandjes moet blussen. Het is belangrijk om een sterke basis te vinden, en je gemoedsrust te herstellen. Wees niet bang om je diepste gevoelens te uiten. Hoewel het leven misschien chaotisch aanvoelt, kun je deze energie gebruiken om van je huis een veilige, en mooie plek te maken.

Waterman

Het is belangrijk om deze week goed na te denken en je plannen voorlopig in de planningsfase te houden. Er is een kans dat je een romantisch weekendje weg gaat met een geliefde, of erop los gaat flirten. Pas op: hou het casual. Praat met je vrienden over je dromen en doelen, want zij kunnen je helpen om deze te verwezenlijken.

Vissen

Deze week is het belangrijk om op te letten met impulsaankopen. Het is verstandig om je creditcards te verbergen, en je af te vragen of een aankoop echt de moeite waard is. Financiële zekerheid is nodig voor mogelijke onverwachte uitgaven. Ook is het een goede tijd om je eigen stijl te ontwikkelen en aanpassingen te doen aan je uiterlijk, zoals een nieuw haarlook.