Moet je binnenkort stage gaan lopen of zoek je een nieuwe baan en wil je dit in een andere stad doen, maar weet je niet welke? I’ve got the right answer for you: Amsterdam!¬†Natuurlijk moet deze stad je liggen, maar ik kan je beloven dat je geen spijt zult krijgen als je voor deze stad kiest. Waarom? Dat vertel ik je graag.

amsterdam

Aanbod

Bedenk even dat Amsterdam de hoofdstad van Nederland is en dat er daardoor ook ontzettend veel kantoren en bedrijven gevestigd zitten. Eigenlijk kun je er in elke richting wel iets vinden, of je nou ICT, verpleging of Commerciele Economie doet. Het aanbod is gigantisch en als je op tijd begint heb je gegarandeerd kans dat je een leuke stageplek weet te vinden.

In Amsterdam is niks te gek

Je kunt dus heerlijk jezelf zijn en je kleden zoals jij dat wil. Niks is te gek in deze stad en alles kan en mag. Als je dus je ergens op je gemak gaat voelen dan is het wel in Amsterdam.

Alles is er

Alles wat je nodig hebt, is er. Er is werkelijk niks waarvoor je de stad uit zou moeten. Het kan wellicht wel zijn dat je ervoor even op de fiets moet springen of de metro moet nemen, maar ach is dat nou het einde van de wereld?

Mooie mannen

Voor alle single ladies onder ons, is het jullie wel eens opgevallen hoeveel mooie mannen er door Amsterdan heen lopen? Nee? Dan zou ik nog maar eens goed kijken. Dat zijn er namelijk heel erg veel! Altijd leuk om een beetje een interessant uitzicht te hebben toch?

Fietsen is heerlijk

Fietsen is niet alleen gezond, maar ook heel ontspannen in Amsterdam. Er is genoeg te zien en als je een beetje met de wind mee gaat en er een zonnetje aan de hemel staat, is het puur genieten.

Overal en altijd gezelligheid

Bang om je te vervelen in het weekend? Daar hoef je in Amsterdam niet bang voor te zijn. Iedere minuut en ieder uur van de dag is er drukte en gezelligheid in deze levendige stad.

Goed bereikbaar

Amsterdam Centraal is zoals de naam ook al weggeeft – een centraal punt in Nederland als het om verkeer en reizen aankomt. Elke trein in het land stopt hier wel en zo kun je gemakkelijk overal naartoe. Wil je dus graag een weekendje naar huis? Geen probleem, qua bereikbaarheid is Amsterdam goed te doen!

Uitdaging voor jezelf

Het is juist een ontzettende uitdaging voor jezelf om stage te gaan lopen in een grote stad als Amsterdam. Vooral als je zelf een uit dorp komt zal het een hele verandering zijn. Je kunt zoveel leren als je verhuist naar deze wereldstad!

 

Lees ook: dertien keer te gekke clubs in Damsko