Leeuw, dit wordt een stressmaandje voor je. Je positie zal in gevaar zijn en hoe jij dat gaat oplossen, zal deze keer niet aan de sterren liggen, maar aan jou. Je bewijst je nu of nooit.

November maandhoroscoop Leeuw carrière
Bron: The Devil Wears Prada

In een ander jasje

November gaat voor Leeuw heel veel verandering brengen, het bedrijf waar je werkt zal namelijk in een heel ander jasje gestoken worden. Goed nieuws is het niet, want je positie zal drastisch in gevaar zijn. Je zal heel wat verantwoordelijkheden op je krijgen. Misschien vind je dat alleen maar leuk, maar het gaat niet makkelijk worden. Je zal namelijk alle toegewezen taken efficiënt moeten uitvoeren en dat zal je laten stressen.

Je moet super voorzichtig zijn en vooral geen fouten maken. Neem deze maand dus geen risico’s. Maar doe je dit goed en je laat zien dat dit op je lijf is geschreven, dan zal je hiervoor beloond worden. Je zal beloond worden doordat je de taken binnen een mum van tijd hebt voltooid. Het is namelijk niet niks! Het is mogelijk dat je loonsverhoging zal krijgen of een bonus die nu net nodig had. De juiste gelegenheid om een leuk feest te plannen en je bonus te vieren met collega’s en vrienden. Zo’n feestje zal goed zijn voor jou contact met je collega’s, want je wil ze wel te vriend houden natuurlijk.

Money, money, money

Wat je financiën betreft, ziet het er veelbelovend uit, maar aan het einde van de maand zou je wel even krap bij kas kunnen zitten. Maar dit is hooguit een weekje wat onaangenaam en geen groot probleem. Als jij je goed genoeg bewijst, zal je beloond worden met wat meer geld dan normaal. Zoals eerder gezegd: loonsverhoging, bonussen maar ook promotie (meer geld dus). Je kan wellicht op het matje worden geroepen, waardoor je even in paniek zal raken, maar gelukkig zal het alleen maar goed nieuws zijn.