Jaaaa, wij houden van deze serie. You is een rising star op Netflix en we begrijpen waarom. Het verhaal en de acteurs zijn ontzettend goed en Penn aka Joe is ook heerlijk aan het creepen. We love it!!

you-fem-fem

Wat kunnen we verwachten?

In You ontmoet Joe Goldberg de veelbelovende schrijfster Guinevere Beck. Joe is op slag verliefd en al snel blijkt Beck uit te groeien tot een ware obsessie voor hem. Door haar te stalken via onder meer social media slaagt hij erin om haar hart te winnen. Ondertussen ruimt Joe alles en iedereen uit de weg die tussen hen in probeert te komen.

Nog voordat het eerste seizoen bij Netflix te bekijken was, werd al duidelijk dat You voorzien zou worden van een tweede seizoen. Voor het tweede seizoen verhuist de serie definitief naar Netflix. Waar seizoen één eerst nog uitgezonden werd door het Amerikaanse Lifetime, is voor seizoen 2 gekozen voor een ander pad. Wanneer You seizoen 2 uit zal komen is nog niet bekend.

Net als seizoen 1 lijkt seizoen 2 opnieuw uit tien afleveringen te bestaan en overduidelijk is dat Joe Goldberg (Penn Badgley) terugkeert voor het vervolg. Niet voor niets sloot seizoen 1 af met een grote cliffhanger – we gaat niet spoilen wat dit was!

Volgens verschillende bronnen gaan we in seizoen 2 zien hoe Joe vertrekt naar Hollywood, Los Angeles om een nieuw leven op te bouwen, terwijl hij ondertussen wederom naar liefde zoekt. Daardoor is de kans groot dat er voor een groot deel een nieuwe cast zal komen. Seizoen 2 zoomt daarnaast verder in op de traumatische jeugd die Joe heeft gekend. Een andere vraag die speelt, is of we in seizoen 2 meer duidelijkheid krijgen over zijn ex-vriendin Candace aangezien die toch steeds een grotere vorm aan nam in de serie.

Het gevaar dat Joe gepakt wordt voor zijn daden uit seizoen 1 lijkt in ieder geval terug te komen in het tweede seizoen. Helemaal nu de familie van Peach Salinger iemand heeft ingehuurd om haar dood te onderzoeken. Gamble: “Een groot deel van het verhaal zijn de losse eindjes uit het verleden van Joe. Ze kunnen hem op ieder moment achterhalen. Dat geldt ook voor alle gebeurtenissen uit het eerste seizoen. Er is nog veel meer te vertellen en te ontdekken over de jeugdjaren van Joe.

Anyway, we kunnen in ieder geval niet wachten tot we weer kunnen genieten van seizoen 2 . Tot die tijd wordt seizoen 1 een stuk of 10 opnieuw bekeken.